De oorlog die mijn leven redde (Printing-On-Demand)

Kimberly Brubaker Bradley

€ 13,99
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 13 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 13 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,65.

Het aangrijpende verhaal â??De oorlog die mijn leven reddeâ??, van bestsellerauteur Kimberly Brubaker Bradley, gaat over de negenjarige Ada, die nog nooit een stap buiten de deur heeft gezet. Haar moeder schaamt zich voor Adaâ??s klompvoet en houdt haar binnen. Maar als haar broertje geëvacueerd wordt uit Londen om aan de oorlog te ontsnappen, grijpt Ada haar kans en glipt weg om hem te volgen. Zo begint er een nieuw avontuur voor Ada, en voor Susan Smith, de vrouw die verplicht wordt de twee kinderen in huis te nemen. Er ontstaat een sterke band tussen Ada en Susan, maar is die sterk genoeg om de oorlog te overleven? Na â??De oorlog die mijn leven reddeâ?? schreef Kimberly Brubaker Bradley een tweede boek over Ada: â??De oorlog die ik eindelijk wonâ??.

â??Brubaker Bradley weet met een groot inlevingsvermogen gelaagde personages te scheppen, van wie je gaat houden.â?? â?? Bas Maliepaard in â??Trouwâ??

'Een prachtig boek, iedereen moet dit lezen.' - Annet Schaap

'Geschreven met humor en warmte. Een heerlijk boek!' - Janneke Schotveld

PX9789026623950

Productspecificaties

Auteur
(7)
Kimberly Brubaker Bradley  
Vertaler
(27)
Ernst Bergboer  
Reeks
(12)
De oorlog die mijn leven redde  
Volgnummer
(24)
1
Originele titel
(29)
The war that saved my life
Genre
(10)
Vanaf 10 jaar  
Thema
(64)
Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie,   Kinderen / tieners: fictie: familie en thuis,   Kinderen / tieners: fictie: historische fictie,   Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: families en familieproblemen,   T  
Thema locatie
(67)
Engeland  
Fonds
(28)
KokBoekencentrum Jeugd  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
07/12/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
210mm, 140mm, 21mm
Pagina's
(8)
256
Druk
(30)
6
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product