Het vuurhuisje

Keir Graff

€ 17,99
Inclusief btw
Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 17 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 17 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,85.

De 12-jarige Dagmar moet het opeens een zomerlang uit zien te houden met haar familie in een piepklein huisje op wielen. Deze ‘quarantaine’ is verre van zelfgekozen: haar vader blijkt te weinig geld te hebben overgehouden voor de huur van hun huis en nu wonen ze allemaal in dat huisje: Dagmar, haar irritante halfbroertje van 5, haar vader en stiefmoeder. Nota bene in een bos! In dat uitgestrekte woud ontdekt Dagmar een gigantisch, excentriek gebouw. Dat blijkt van een miljonair te zijn, die zich heeft gespecialiseerd in technische snufjes en zich daar middenin dat afgelegen gebied heeft teruggetrokken. Maar ook zijn broer en zus, met wie hij in onmin leeft, wonen er – en dat zorgt voor irritaties, rare gesprekken en boobytraps. Dan ontmoet Dagmar de zoon van de miljonair, een over het paard getilde jongen die alles heeft, behalve vrienden. Wanneer er een bosbrand ontstaat, wordt alles en iedereen bij elkaar gedreven – tegen wil en dank. Samen moeten ze aan de allesvernietigende vlammen zien te ontsnappen. Dan blijkt maar eens te meer dat de grootte van je huis niet uitmaakt, maar dat het er juist om gaat met wie je erin woont.

Keir Graff is de auteur van Het luciferkasteel en De spooktoren, en een aantal boeken voor volwassenen. Als hij niet schrijft, werkt hij als hoofdredacteur bij Booklist. Hij woont met zijn vrouw en twee zoons in Chicago.
PX9789000375721

Productspecificaties

Auteur
(7)
Keir Graff  
Vertaler
(27)
Annemarie de Vries  
Genre
(10)
Vanaf 10 jaar  
Thema
(64)
Kinderen / tieners: categorie fictie,   Kinderen / tieners: fictie: actie- en avonturenverhalen,   Kinderen / tieners: fictie: familie en thuis,   Kinderen / tieners: fictie: humor  
Thema doelgroep
(70)
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 10 jaar  
Trefwoorden
(73)
familie,   fantasie,   grappig kinderboek,   humor,   luciferkasteel,   quarantaine,   spooktoren,   tiny house,   vanaf 10 jaar,   zelf lezen  
Fonds
(28)
Van Holkema & Warendorf  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
10/11/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
223mm, 148mm, 29mm
Pagina's
(8)
256
Druk
(30)
2
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product