Terug naar Raas

Jenny McLachlan

€ 19,99
Inclusief btw
McLachlan, Jenny, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 19 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 19 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,95.

Wat als je ontdekt dat je fantasiewereld echt blijkt te bestaan? Het spannende vervolg op Het Land van Raas

De tweeling Arthur en Roos kan niet wachten om terug te keren naar Raas, een land vol draken, zeemeerminnen, eenhoorns en ninja-tovenaars, waar alles wat ze maar kunnen bedenken echt bestaat. Deze fantasiewereld kunnen ze bereiken via het vouwbed op de zolder van hun opa. Maar als Arthur en Roos weer in Raas zijn ontvangen ze een bericht van hun vogelverschrikkervijand Strokop: Wat zit er in de Doos? In de Doos stopte de tweeling vroeger de dingen waar ze het allerbangst voor waren en als Strokop hem in handen krijgt, is Raas in groot gevaar. Voor ze het weten zitten ze midden in een nieuw avontuur en ontdekken ze delen van Raas die ze bijna vergeten waren. Zullen ze op tijd bij de Doos komen?

Het land van Raasis een fantasievol avontuur vol magie, humor en spanning in de sfeer van Narnia enPeter Pan. Met illustraties!

'Ik schreefHet land van Raas om kinderen terug te brengen naar de wereld van hun verbeelding. Het is een plek waar alles mogelijk is en zij de helden zijn.'Jenny McLachlan

Voordat Jenny McLachlan schrijfster werd, was ze hoofd Engels op een middelbare school. Als ze niet aan het nadenken is over verhalen of aan het schrijven is, is ze aan het fietsen of hardlopen aan de Engelse kust.

PX9789000367924

Productspecificaties

Auteur
(7)
Jenny McLachlan  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Mantle, Ben  
Reeks
(12)
Het land van Raas  
Volgnummer
(24)
2
Genre
(10)
Vanaf 10 jaar  
Thema
(64)
Fantasy,   Kinderen / tieners: fictie: actie- en avonturenverhalen,   Kinderen / tieners: fictie: fantasy,   Kinderen / tieners: fictie: magisch realisme  
Thema doelgroep
(70)
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 9 jaar  
Trefwoorden
(73)
avontuur,   familie,   fantasie,   narnia,   parallelle wereld,   peter pan,   spanning,   vriendschap  
Fonds
(28)
Van Goor  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
17/11/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
224mm, 150mm, 33mm
Pagina's
(8)
304
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product