Daan en Sietze

Piet Prins

€ 17,50
Inclusief btw
Daan en Sietze helpen de verzetsgroep; Daan en Sietze duiken onder; Daan en Sietze vechten voor de vrijheid, Prins, Piet, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 17 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 17 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,85.

De verhalen van Daan en Sietze hebben al vele generaties leesplezier bezorgd. De spannende avonturen van de twee vrienden tijdens de oorlogsjaren worden nu voor het eerste gebundeld; 'Daan en Sietze helpen de verzetsgroep', 'Daan en Sietze duiken onder' en 'Daan en Sietze vechten voor de vrijheid' in één omnibus! We volgen de buurjongens tijdens de Tweede Wereldoorlog wanneer ze de verzetsgroep helpen bij hun acties. Ze beleven spannende momenten als ze illegale verzetskranten rondbrengen en boodschappen overbrengen. Maar het wordt echt gevaarlijk wanneer de Duitsers bij de verzetsgroep binnenvallen. Weten ze uit de handen van de Duitsers te blijven? En kunnen ze Beekman, de gevangengenomen leider van de verzetsgroep, weer bevrijden? Als de Canadezen dichterbij komen, loopt de spanning op. Zullen de jongens nu eindelijk naar huis kunnen?
PX9789055605705

Productspecificaties

Auteur
(7)
Piet Prins  
Reeks
(12)
Daan en Sietze-serie  
Thema
(64)
Kinderen / tieners: fictie: actie- en avonturenverhalen,   Kinderen / tieners: fictie: historische fictie  
Fonds
(28)
Vuurbaak  
Uitgavedatum
(32)
01/04/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
480
Druk
(30)
1
Nieuw product