Het duistere geheim

Tui T. Sutherland

€ 16,99
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 16 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 16 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,80.

In 'Vleugels van vuur 4 - Het duistere geheim' is de nogal timide jonge draak Sterrenwolk samen met een groep onschuldige RegenVleugels ontvoerd door de boosaardige Morgenziener. Hij wordt meegenomen naar zijn thuisvolk, de mysterieuze NachtVleugels. Maar de ontmoeting met zijn soortgenoten betekent voor Sterrenwolk ook een kennismaking met de duistere geheimen die de NachtVleugels al jarenlang bewaken. De stille en bedachtzame Sterrenwolk moet kiezen: zal hij trouw zijn aan zijn volk? Of zal hij de groep RegenVleugels redden en zijn vrienden terugvinden? De allesvernietigende drakenoorlog woedt eindeloos voort, en zijn keuzes zullen het verloop ervan voor altijd veranderen.

'Het duistere geheim' is het vierde deel van de spannende drakenserie 'Vleugels van vuur'. De wereldberoemde fantasy-serie van Tui T. Sutherland voor kinderen vanaf 9 jaar gaat verder in een spannend verhaal over de meest geheimzinnige draken van allemaal, de NachtVleugels. In dit onmisbare vervolg op 'De drakenprofetie', 'De terugkeer van de troonopvolger' en 'Het verborgen rijk' begint de drakenjongen eindelijk de geheimen achter zijn afkomst te ontrafelen.

PX9789025777500

Productspecificaties

Auteur
(7)
Tui T. Sutherland  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Ang, Joy  
Vertaler
(27)
Sofia Engelsman  
Reeks
(12)
Vleugels van vuur  
Volgnummer
(24)
4
Fonds
(28)
Gottmer  
Uitgavedatum
(32)
15/03/2023
Uitgavejaar
(74)
2023  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
336
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product