Sloop dit boek!

Keri Smith

€ 13,99
Inclusief btw
hoe je een boek tot leven brengt, Smith, Keri, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 13 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 13 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,65.

Wreck this Journal nu ook voor kinderen

Boeken houden ervan om gelezen en gebruikt te worden â?? hoe intensiever hoe beter. Dus sloop dit boek! Schud ermee, raak het aan, vouw de paginaâ??s, kijk naar de kleuren, ruik het en luister als je de paginaâ??s omslaat. Dit boek staat boordevol met leuke opdrachten voor kinderen.

Keri Smith heeft met haar interactieve boeken al miljoenen mensen geholpen hun creativiteit de vrije loop te laten. Al haar boeken hebben een ding gemeen: ze zijn nog niet af! En zo weet ze met haar creatieve ideeën mensen over de hele wereld aan het wrecken, knippen, gooien, scheuren, plakken en knoeien te krijgen. Dit keer brengt ze die ontvankelijkheid naar kinderen toe. Kinderen in de leeftijd 4-9 zullen ontdekken dat lezen alle vijf de zintuigen kan aanspreken en dat wat ze zelf in een boek brengen een belangrijke bijdrage is. En natuurlijk worden ze uitgenodigd om een beetje onschuldig te slopen!

De Canadese Keri Smith is auteur/illustrator en guerrillakunstenaar. Ze houdt van lezen, koken en houdt zich het liefst bezig met het schrijven van boeken. Sinds 2010 geeft ze parttime les aan de Emily Carr University of Art and Design in Canada. Bovendie
PX9789000374953

Productspecificaties

Auteur
(7)
Keri Smith  
Reeks
(12)
Wreck this journal  
Originele titel
(29)
Wreck this picture book
Thema
(64)
Boek en papier ambachten,   Interactieve en activiteitsboeken en pakketten voor kinderen,   Peuters en kleuters: ontwikkeling en leerconcepten  
Thema doelgroep
(70)
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 4 jaar  
Trefwoorden
(73)
kleuren,   knutselen,   nieuwe ideeën,   plakken,   tekenen,   wreck this journal  
Fonds
(28)
Van Goor  
Uitgavedatum
(32)
03/11/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
64
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Niet voor uitleen
(63)
O
Nieuw product