Lichtje in het donker

Katie Sahota

€ 14,99
Inclusief btw
Sahota, Katie, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 14 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 14 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,70.

Optimistische boodschap over liefde en samenzijn

Lichtje in het donker is een verhaal over een dorp en de feestdagen die in de verschillende huizen gevierd worden. Klein Lichtje, een nietig en verlegen vlammetje, is onder de indruk van hoe de andere vlammetjes de huizen als schitterende versiering doen oplichten. Klein Lichtje droomt ervan net zoâ??n grote vlam te zijn en door het hele huis te kunnen schijnen. Maar is niet ook het kleinste lichtje een teken van hoop?

De hartverwarmende prenten van Harry Woodgate maken dit feestelijke boek perfect om voor te lezen tijdens de koude winterdagen, maar dankzij de prachtig rijmende boodschap over liefde en saamhorigheid kan het het hele jaar door voorgelezen worden.

Een hartverwarmend verhaal op rijm, sprankelend vertaald door Annelies Jorna. Vanaf 4 jaar. 

Katie Sahota is ervan overtuigd dat boeken een belangrijke rol spelen om onderwerpen als identiteit, inclusie en ras te bespreken. Ze gebruikt hiervoor haar eigen ervaringen als moeder van twee kinderen uit een gemengd huwelijk en haar carrière.

PX9789000381678

Productspecificaties

Auteur
(7)
Katie Sahota  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Woodgate, Harry  
Vertaler
(27)
Annelies Jorna  
Genre
(10)
Prentenboeken  
Thema
(64)
Kinderen / tieners: algemeen: vieringen, feestdagen, festivals en speciale evenementen,   Kinderen / tieners: fictie: familie en thuis,   Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: diversiteit / inclusiviteit,   Prentenboeken  
Thema doelgroep
(70)
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 4 jaar  
Trefwoorden
(73)
chanoeka,   chinees nieuwjaar,   diversiteit,   diwali,   feestdagen,   harry woodgate,   hartverwarmend,   inclusie,   introvert,   kaarslicht|||trefwoorde  
Fonds
(28)
Van Goor  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
19/10/2022
Uitgavejaar
(74)
2022  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
255mm, 255mm, 12mm
Pagina's
(8)
32
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product