De verpleegkundige (POD Oekraïense editie) (Printing-On-Demand)

Liesbet Slegers

€ 17,95
Inclusief btw
Slegers, Liesbet, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 17 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 17 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,85.

De verpleegkundige werkt vaak in het ziekenhuis. Daar verzorgt ze de zieken of patiënten. Ze meet hun temperatuur en hun bloeddruk. Of ze brengt medicijnen en kijkt hoe het met hen gaat. Met de dokter bespreekt de verpleegster hoe elke patiënt het best verzorgd kan worden. Maar een verpleegster kan ook ander werk doen: helpen bij een operatie, voor oude mensen zorgen in een rusthuis of bij patiënten aan huis gaan. Een verhelderend informatief boek op kleutermaat over de verpleegkundige en hoe die zieke of oude mensen verzorgt en helpt. Dit boek kwam tot stand in samenwerking met het Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart Tienen en NVKVV, de beroepsorganisatie voor verpleegkundigen. Een deel van onze prentenboeken is beschikbaar in het Pools, Spaans, Arabisch, Turks en Roemeens. Voor iedereen die zin heeft om voor te lezen, thuis, op school of ergens anders. ! Opgelet: deze uitgave heeft een soft cover.
PX9789044849929

Productspecificaties

Auteur
(7)
Liesbet Slegers  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Liesbet Slegers  
Genre
(10)
Prentenboeken  
Thema
(64)
Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: ziekte en specifieke fysieke gezondheidsproblemen,   Prentenboeken  
Thema doelgroep
(70)
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 3 jaar  
Trefwoorden
(73)
beroepen,   verpleegkundige,   ziek zijn,   ziekenhuis  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
07/07/2022
Uitgavejaar
(74)
2022  
Volume
(2)
220mm, 210mm, 3mm
Druk
(30)
1
Nieuw product