Voor het licht

Dick Bonenkamp

€ 19,50
Inclusief btw
Gedichten, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 19 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 19 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,95.

â??Voor het lichtâ?? is na Dick Bonenkamps alom geprezen â??Voor de liefdeâ??, â??Voor het levenâ?? en â??Voor de lenteâ?? intussen al de vierde bundel in de serie â??voordegedichten.nlâ??. In deze cyclus bouwt Bonenkamp geconcentreerd aan zijn poëtische magnum opus waarin hij â?? zoals een elementair deeltje gebonden aan de atoomkern - steeds dichter rond de nucleus van ons leven lijkt te draaien, in verzen die langzaamaan alle ballast overboord gooien om maar dieper tot die kern te geraken. In â??Voor het lichtâ??, niet toevallig opgedragen aan zijn gestorven ouders en zuster, is Bonenkamp behalve een begenadigd observator van mens en natuur ook een soms genadeloze scherprechter van zijn eigen feilbaarheid. Die rol dwingt respect af en leidt de lezer onwillekeurig tot dezelfde confronterende introspectie, die in â??Voor het lichtâ?? vorm heeft gekregen in verzen die lang blijven na-ijlen.
Dick Bonenkamp woont en werkt afwisselend in ‘s-Hertogenbosch en Estepona, een stad in het zuiden van Spanje. Hij is jurist en taalpsycholoog en ondermeer ondernemer (oprichter, eigenaar en directeur van www.merlijngroep.nl), mediator en schrijver. Over
PX9789082931013

Productspecificaties

Auteur
(7)
Dick Bonenkamp  
Medeauteurs
(23)
Dick Bonenkamp  
Reeks
(12)
voordegedichten.nl  
Volgnummer
(24)
4
Trefwoorden
(73)
bonenkamp,   de kopijmeester,   poëzie  
Fonds
(28)
De Kopijmeester  
Uitgavedatum
(32)
24/01/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
119
Druk
(30)
1
Nieuw product