Voor de liefde

Dick Bonenkamp

€ 19,50
Inclusief btw
Gedichten, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 19 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 19 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,95.

â??Voor de liefdeâ?? is Dick Bonenkamps alom geprezen debuut als dichter. De enthousiaste ontvangst heeft geleid tot deze tweede druk, in een geheel vernieuwde vormgeving binnen de reeks â??voordegedichten.nlâ??, waarin ook reeds verschenen â??Voor het levenâ?? en â??Voor de liefdeâ??. En er staan nog meer titels op stapel, waarin Bonenkamp de lezers laat kennismaken met zijn indringende verkenningen van ons wonderlijke bestaan, waarin wij â?? om leentjebuur te spelen bij Lucebert â?? slechts een kruimel zijn op de rok van het universum. Geen betekenisloze kruimel trouwens: in Bonenkamps eigen, poëtische universum schuilt schoonheid in vergankelijkheid, verlies en afscheid. Zijn poëzie is gevat in een ogenschijnlijke en verleidelijke eenvoud die beurtelings vorm geeft aan weemoed en verbazing over de korte tijd die je als mens hebt voordat je weer â??uit de tijd gaatâ?? en ons dwingt om het hier en nu, en de mensen die we liefhebben, in volle overtuiging te omarmen.
Dick Bonenkamp woont en werkt afwisselend in ‘s-Hertogenbosch en Estepona, een stad in het zuiden van Spanje. Hij is jurist en taalpsycholoog en ondermeer ondernemer (oprichter, eigenaar en directeur van www.merlijngroep.nl), mediator en schrijver. Over
PX9789082931006

Productspecificaties

Auteur
(7)
Dick Bonenkamp  
Medeauteurs
(23)
Dick Bonenkamp  
Reeks
(12)
voordegedichten.nl  
Volgnummer
(24)
1
Trefwoorden
(73)
bonenkamp,   de kopijmeester,   poëzie  
Fonds
(28)
De Kopijmeester  
Uitgavedatum
(32)
01/08/2019
Uitgavejaar
(74)
2018  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
136
Druk
(30)
2
Nieuw product