Voor het leven

Dick Bonenkamp

€ 19,50
Inclusief btw
gedichten, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 19 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 19 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,95.

â??Voor het levenâ?? is na Dick Bonenkamps alom geprezen en intussen herdrukte poëziedebuut â??Voor de liefdeâ?? opnieuw een zeer overtuigende ode aan het leven dat zonder liefde onleefbaar is. Ook al is die liefde in Bonenkamps universum vaak ondoorgrondelijk, onbereikbaar en dubbelzinnig. In poëzie die meandert door schijnbare eenvoud, weet deze dichter steeds nieuwe lagen aan te boren van warmte, verbazing, ontroering en machteloosheid. Hij betoont zich daarin een nauwkeurige, menselijke seismograaf van alle vormen van schoonheid, die ook schuilen in pijn en verdriet om mensen en dingen die buiten de tijd zijn gegaan. Dat maakt â??Voor het levenâ?? een dichtbundel die uitnodigt om vele malen herlezen te worden, waardoor zijn klare kern zich steeds meer prijsgeeft.
Dick Bonenkamp woont en werkt afwisselend in ‘s-Hertogenbosch en Estepona, een stad in het zuiden van Spanje. Hij is jurist en taalpsycholoog en ondermeer ondernemer (oprichter, eigenaar en directeur van www.merlijngroep.nl), mediator en schrijver. Over
PX9789082931020

Productspecificaties

Auteur
(7)
Dick Bonenkamp  
Medeauteurs
(23)
Dick Bonenkamp  
Reeks
(12)
voordegedichten.nl  
Volgnummer
(24)
2
Trefwoorden
(73)
bonenkamp,   de kopijmeester,   poëzie  
Fonds
(28)
De Kopijmeester  
Uitgavedatum
(32)
01/08/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
119
Druk
(30)
1
Nieuw product