De zon en de ster

Rick Riordan

€ 20,99
€ 19,73 € 1,26 korting
Inclusief btw
Riordan, Rick, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 19 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 19 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,95.

Volg Nico en Will naar de Onderwereld

Nico di Angelo, zoon van Hades, heeft het niet gemakkelijk gehad. Maar sinds kort heeft hij een eigen zonnestraal in zijn leven – letterlijk. Samen met zijn vriendje Will Solace, zoon van de zonnegod Apollo, kan hij alles aan.

Maar als Nico de titaan Bob uit de Tartarus om hulp hoort roepen, moet hij wel gaan helpen: zijn nachtmerries en een profetie van Rachel Dare maken dat wel duidelijk. Nico wil niet van Will gescheiden worden, maar hoe kan hij de zoon van een zonnegod vragen om de diepste diepten van de onderwereld in te gaan? Zou hij dat wel overleven?

Will is niet van plan om Nico in zijn eentje te laten gaan, dus trekken ze samen de Tartarus in, waar hun relatie tot het uiterste getest zal worden. En wat betekent het dat Nico volgens de profetie iets van gelijke waarde zal moeten achterlaten?

Lees in deze unieke samenwerking tussen auteurs Rick Riordan en Mark Oshiro wat er gebeurt na De beproevingen van Apollo.

Rick Riordan is de auteur van de immens populaire Percy Jackson-serie – waarvan elk deel een #1 New York Times-bestseller is – en de internationale bestsellerseries De avonturen van de familie Kane, Helden van Olympus, Magnus Chase en de goden van Asg
PX9789000387885

Productspecificaties

Auteur
(7)
Rick Riordan  
Medeauteurs
(23)
Mark Oshiro  
Trefwoorden
(73)
hades,   lgbt,   mythologie,   nico di angelo,   onderwereld,   orakel,   percy jackson,   queer,   riordan,   solangelo,   sun and the star|||tr  
Fonds
(28)
Van Goor  
Uitgavedatum
(32)
02/05/2023
Uitgavejaar
(74)
2023  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
464
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product