De Tijdmachine

Thomas van Grinsven

€ 17,99
Inclusief btw
De avonturen van Rutger, Thomas en Paco deel 2, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 17 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 17 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,85.

De Tijdmachine is het superspannende tweede boek van YouTubers Rutger Vink (Furtjuh), Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas) en hun hond Paco.

De katachtige Professnor blijft onze helden dwarszitten. Vol kattenkwaad stuurt hij de drie met zijn tijdmachine ver weg naar het verleden. Via een razende, elektrische storm komen ze terecht in de tijd van de Egyptenaren, de dinosaurussen en nog veel meer. En daar worden ze niet altijd even vriendelijk ontvangen. Maar uit onverwachte hoek krijgen ze een helpende hand. Zal het ze lukken om weer terug te keren naar het heden en de Professnor voor eens en voor altijd een lesje te leren? Eén ding is zeker: de tijd vliegt tijdens het lezen van dit boek!

â??De avonturen van Rutger, Thomas en Pacoâ?? is dé succesvolle kinderboekenserie van dit moment. De Tijdmachine is het langverwachte vervolg op De magische halsband, dat is bekroond met de Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2022.

YouTubers Rutger Vink (Furtjuh), Thomas van Grinsven (Gewoon Thomas) en hond Paco vormen met z’n drieën een liefdevol gezin. Op hun social media- kanalen delen ze al jarenlang familievriendelijke content met leuke en originele challenges. Hun succes

PX9789043923460

Productspecificaties

Auteur
(7)
Thomas van Grinsven  
Medeauteurs
(23)
Rutger Vink  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Sabine van der Stadt  
Reeks
(12)
De avonturen van Rutger, Thomas en Paco  
Volgnummer
(24)
2
Genre
(10)
Kinderen  
Thema
(64)
Kinderen / tieners: fictie: actie- en avonturenverhalen,   Kinderen / tieners: fictie: humor,   Kinderen / tieners: fictie: natuur- en dierenverhalen  
Thema doelgroep
(70)
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 6 jaar  
Fonds
(28)
Kosmos Uitgevers  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
19/10/2022
Uitgavejaar
(74)
2022  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
221mm, 146mm, 21mm
Pagina's
(8)
176
Druk
(30)
4
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product