Twijgje

Jan Hughes

€ 15,90
Inclusief btw
Een magisch jaar in het bos, Ruth Hengeveld, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 15 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 15 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,75.

Midden in een oeroud bos, vlak naast de oude wijze Moederboom, groeit Twijgje. Ze is de kleinste van een grote bomenfamilie. Twijgje wil later ook moederboom worden. Ze kan niet wachten. Ze wil net zo hoog worden als de bomen om haar heen. Helemaal tot het zonlicht wil ze groeien! Dat valt nog niet mee. Gelukkig heeft ze veel familie en vrienden, zowel in de grond als erboven, om haar te helpen. Een vertederend en leerzaam verhaal over de kracht van de natuur, waarin kinderen alles ontdekken over wat er zich allemaal afspeelt in een bos. Want daar gebeurt zoveel meer dan je zou denken! Hoe groeien bomen eigenlijk? Welke biologische processen komen daar bij kijken? Kunnen bomen echt met elkaar communiceren? En waarom zijn ze eigenlijk zo belangrijk voor de aarde? Groei mee met Twijgje, dompel je onder in de prachtige illustraties, en ontdek het zelf!
Jan Hughes is redacteur en schrijver. Ze woont met haar gezin in San Francisco en heeft een passie voor bomen. Twijgje is haar eerste prentenboek, en hopelijk niet haar laatste.
Ruth Hengeveld is een Nederlandse illustrator. Ze illustreerde eerder de boe
PX9789493228443

Productspecificaties

Auteur
(7)
Jan Hughes  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Hengeveld, Ruth  
Vertaler
(27)
Naomi Tieman  
Genre
(10)
Kinderen  
Fonds
(28)
Samsara Uitgeverij b.v.  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
29/10/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
288mm, 235mm, 10mm
Pagina's
(8)
32
Druk
(30)
1
Nieuw product