De Zoete Zusjes lossen het op

Hanneke de Zoete

€ 15,99
Inclusief btw
Iris Boter, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 15 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 15 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,75.

In â??De Zoete Zusjes lossen het opâ??, geschreven door Hanneke de Zoete, vinden Saar en Janna een gouden sleutel. Maar waar past die op?

Het is meivakantie en de Zoete Zusjes Saar en Janna willen een geheime hut bouwen op de zolder. Tijdens het spelen vinden ze daar tussen alle oude rommel, koffers, kerstspullen en oud speelgoed een mooie gouden sleutel. Maar waar past die mysterieuze sleutel op? Mama zegt niks, en papa is een paar dagen weg voor zijn werk. Het is een raadsel. Saar en Janna zouden de Zoete Zusjes niet zijn als ze hier niet een spannende speurtocht van wisten te maken. Kun jij ze helpen?

Een heerlijk boek om voor te lezen vanaf 4 jaar of voor kinderen vanaf 7 jaar die zelf willen lezen. De uitvoering van dit (voorlees)boek is mooi gebonden, vrolijk geïllustreerd door Iris Boter en met glitters op het omslag. Dat maakt dit boek ook een perfect cadeau voor elk kind dat van spannende raadsels en avonturen houdt! Ter gelegenheid van een verjaardag, diploma, Sinterklaas, Kerstmis, of gewoon zomaar.

Samen met haar dochters Saar en Janna, die je natuurlijk kent als de Zoete Zusjes, maakt Hanneke de Zoete (1981) superleuke YouTube-video’s. Maar ze doet veel meer, want ze heeft inmiddels ook een heleboel boeken over de Zoete Zusjes geschreven! In 2

PX9789043926546

Productspecificaties

Auteur
(7)
Hanneke de Zoete  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Boter, Iris  
Reeks
(12)
De Zoete Zusjes  
Fonds
(28)
Kosmos Uitgevers  
Uitgavedatum
(32)
12/04/2023
Uitgavejaar
(74)
2023  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
96
Druk
(30)
2
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product