Britt bij de bijen

Britt Van Marsenille

€ 16,99
€ 15,97 € 1,02 korting
Inclusief btw
Vlieg mee door de bijzondere wereld van de honingbij, Van Marsenille, Britt, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 15 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 15 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,75.

Wist jij dat een bij ruikt met haar voelsprieten? En weet je wat het verschil is tussen bijen en wespen? Hoe leven bijen en hoe maken ze honing? Welke bloemen vinden ze lekker? En misschien wel het allerbelangrijkste: hoe kan jij bijen redden? Bijen zorgen er namelijk voor dat wij lekker kunnen eten: meer dan de helft van wat op ons bord ligt, hebben we aan hen te danken. Dat er wereldwijd volledige bijenvolken sterven, is dan ook een groot probleem.

Met Britt bij de bijen wil Britt Van Marsenille kinderen op een speelse manier meenemen in de bijzondere wereld van de honingbij en hen zo bewust te maken van het belang van bijen. De prachtige illustraties van Katrien Vanderlinden brengen de bijenwereld met een kleurrijke knipoog tot leven.

Britt Van Marsenille is radio-en tv presentatrice. Als ze niet op pad is voor een reportage van Factcheckers, zorgt Britt voor haar bijen. Want naast al dat mediageweld is ze ook gepassioneerd imker. Britt probeert om mensen bewust te maken van het
PX9789463962421

Productspecificaties

Auteur
(7)
Britt Van Marsenille  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Katrien Vanderlinden  
Genre
(10)
Natuur, plant en dier  
Thema
(64)
Kinderen / tieners: algemeen: insecten, spinnen, ongewervelden,   Kinderen / tieners: algemeen: praktische belangstelling,   Kinderen / tieners: algemeen: wilde dieren en territorium  
Thema doelgroep
(70)
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 6 jaar  
Trefwoorden
(73)
bijen,   bijensterfte,   bloemen,   honing,   honingbij,   imker,   ketnet,   milieu,   voedselketen,   wonderwall  
Fonds
(28)
Horizon  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
21/04/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
228mm, 227mm, 14mm
Pagina's
(8)
96
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product