Janouk zoekt een duurzame wereld

Janouk Kelderman

€ 15,99
€ 15,03 € 0,96 korting
Inclusief btw
Samen naar een wereld met veel bossen en dieren, oceanen zonder plastic soep en een gezond klimaat!, Kelderman, Janouk, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 15 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 15 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,75.

Samen op zoek naar een wereld met groene bossen vol dieren, oceanen zonder plasticsoep en een gezond klimaat! In Janouk zoekt een duurzame wereld legt Janouk Kelderman iedereen van 9 jaar en ouder uit wat klimaatverandering is en wat de gevolgen daarvan zijn. Wat houdt het woord duurzaam nou eigenlijk in en hoe zou een duurzame wereld eruit moeten zien? En nog veel belangrijker: hoe kun je daar zelf aan bijdragen?

Janouk Kelderman, die je kent van ZAPP, komt met goede ideeën en haalbare tips met behulp van het Wereld Natuur Fonds. In Janouk zoekt een duurzame wereld vertelt ze je in heldere taal alles wat je moet weten over onder andere plastic, ontbossing, het stikstofprobleem, zeespiegelstijging, voeding, klimaat en CO²-uitstoot. In ieder hoofdstuk komen bekende experts aan het woord. Denk aan fijne kooktips van Lisa Goes Vegan, de gekste plastic vondsten op zee van Boyan Slat en rete-interessante weetjes over het klimaat van wetenschapsjournalist Diederik Jekel.

Daarnaast staat het boek bomvol met tips, recepten, proefjes en DIYâ??s over wat jij zelf kunt doen om de wereld een beetje duurzamer te maken. We hebben maar één wereld, laten we er zuinig op zijn. Elke kleine stap is er één, samen kunnen we de wereld duurzamer maken. Jij ook. Doe je mee?

PX9789021577562

Productspecificaties

Auteur
(7)
Janouk Kelderman  
Genre
(10)
Mens en maatschappij  
Thema
(64)
Duurzaamheid,   Kinderen / tieners: algemeen,   Kinderen / tieners: algemeen: wilde dieren en territorium,   Kinderen / tieners: sociale onderwerpen: milieu en duurzaamheid  
Fonds
(28)
Kosmos Uitgevers  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
20/07/2022
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
216mm, 141mm, 13mm
Pagina's
(8)
176
Druk
(30)
2
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product