Het koekemannetje en andere recepten

Nienke Denekamp

€ 15,00
Inclusief btw
Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 15 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 15 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,75.

Generaties Nederlandse kinderen groeiden op met de Gouden Boekjes, de beroemde reeks met de mooie gouden ruggetjes, de vrolijke verhaaltjes en de prachtige plaatjes. Vijf brandweermannetjes, De gele taxi, Het koekemannetje, Kippetje Tok en Bij Kiki thuis gingen over van ouder op kind. Het koekemannetje en andere recepten is een kijkje in de keuken van de Gouden Boekjes. Er wordt namelijk heel wat gegeten in de Gouden Boekjes. Meestal om te vieren dat een avontuur goed is afgelopen. En niet geheel toevallig gaat het altijd om dingen die kinderen van vroeger en nu graag lusten. Dit Gouden Kookboekje bevat verhaaltjes en recepten, en uiteraard de prachtige illustraties van Gouden-Boekjestekenaars Tibor Gergely, Garth Williams en Richard Scarry. Om uit voor te lezen en om samen uit te koken.
NIENKE DENEKAMP is journalist en auteur. Ze schrijft voor zowel kinderen als volwassenen, maar altijd met een gevoel voor humor dat herkenbaar is voor beiden. Samen met René van Blerk schreef ze De grote Van Gogh atlas, die werd vertaald naar het Chinees
PX9789047629153

Productspecificaties

Auteur
(7)
Nienke Denekamp  
Genre
(10)
Kookboeken  
Thema
(64)
Koken voor en met kinderen  
Fonds
(28)
Rubinstein Publishing BV  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
29/11/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
248mm, 248mm, 11mm
Pagina's
(8)
40
Druk
(30)
1
Nieuw product