Hallo zon!

Femmy Brug

€ 15,00
Inclusief btw
Yogaboek voor kids en teens, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 15 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 15 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,75.

Yogaboek voor kids en teens Yoga geeft je concentratie, kracht, lenigheid en ontspanning Deze nieuwe editie van Hallo zon! beschrijft yogahoudingen en andere yogaoefeningen voor kids en teens om ze te helpen gezond in de wereld te staan. Zij kunnen het boek zelf gebruiken als ondersteuning bij het thuis doen van yoga. Bij elke oefening staat beschreven waar je op kunt letten en waarom het goed voor je is. Alle houdingen en oefeningen worden geïllustreerd met full colour fotoâ??s. Leuke extraâ??s: â?¢ met tips voor ouders en (yoga)docenten â?¢ ademhalingsoefeningen, yogaseries, mantraâ??s en een meditatie â?¢ 6 volledige yogalessen met verschillende themaâ??s Femmy Brug is een ervaren yoga-en kinderyogadocente. Zij volgde opleidingen en trainingen in India, Engeland en Portugal. Zij is de oprichtster van Kidsyoga, een organisatie die zich inzet om yoga toegankelijk te maken voor alle kinderen en jongeren. Van Femmy verschenen eerder drie boeken bij Panta Rhei: Meditaties voor kinderen en tieners, Mindfulness en yoga in de klas en Yoga Nidra voor kinderen en tieners.
PX9789088402302

Productspecificaties

Auteur
(7)
Femmy Brug  
Genre
(10)
Informatief algemeen  
Thema
(64)
Kinderen / tieners: algemeen: hobby‘s, quizzen, speelgoed en spellen,   Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: fitness, lichaamsbeweging en gezond eten,   Yoga (als filosofie),   Yoga voor lichaamsbeweging  
Fonds
(28)
Uitgeverij Panta Rhei  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
10/06/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
241mm, 170mm, 13mm
Pagina's
(8)
152
Druk
(30)
Heruitgave
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product