Waarom je kinderboeken moet lezen, zelfs al ben je oud en wijs

Katherine Rundell

€ 7,50
€ 7,05 € 0,45 korting
Inclusief btw
zelfs al ben je oud en wijs, Rundell, Katherine, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 7 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 7 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,35.

In Waarom je kinderboeken moet lezen, zelfs al ben je oud en wijs vertelt Katherine Rundell (De ontdekkingsreiziger en Feo en de wolven) waarom kinderboeken zo belangrijk zijn. Een must-read!

Katherine Rundell is op dit moment een van de belangrijkste kinderboekenauteurs van het Verenigd Koninkrijk. In haar prikkelende essay toont ze aan waarom je kinderboeken niet de rug moet toekeren als je eenmaal volwassen bent, en dat het lezen van kinderboeken je wereld alleen maar vergroot. Met een voorwoord van Kinderboekenambassadeur Manon Sikkel.

â??Rundell is ongelooflijk overtuigend en herinnert je aan het wonder en de opwinding van het lezen, ontdekken en leren. Op briljante, felle wijze bepleit ze haar zaak; haar taalgebruik en metaforen zijn opwindend en fascinerend, en zeer leerzaam. Een waar genot om te lezen.â??

Financial Times

PX9789024590797

Productspecificaties

Auteur
(7)
Katherine Rundell  
Originele titel
(29)
Why you should read children's books, even though you are so old and wise
Genre
(10)
Informatief algemeen  
Thema
(64)
Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie,   Kinderliteratuurstudies en tienerliteratuurstudies: algemeen,   Literaire essays,   Literatuurstudies: algemeen,   Onderwijs: Taal, literatuur en geletterdheid  
Fonds
(28)
Luitingh Sijthoff  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
16/10/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
153mm, 105mm, 14mm
Pagina's
(8)
80
Druk
(30)
3
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product