Harm lust werkelijk alles

Ilona Lammertink

€ 18,95
€ 17,81 € 1,14 korting
Inclusief btw
over overgewicht, Lammertink, Ilona, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 17 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 17 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,85.

Een herkenbaar verhaal dat overgewicht voor een kind bespreekbaar maakt. Met achteraan een interview met een diëtist en andere achtergrondinformatie en tips voor ouders. Voor kinderen vanaf 5 jaar. Ieder kind is uniek. In sommige gezinnen wordt iemand ziek. In andere families is ooit iets vervelends gebeurd En soms is het huishouden zelf gewoon een beetje anders. Pleister maakt al die gevoelige onderwerpen bespreekbaar. Deze boeken bevatten een warm verhaal, een spelletje en een versje of liedje op kindermaat. Maar ook een informatieve bijlage voor volwassenen, met een aangrijpende getuigenis of een interview met een Pleister-expert. Op die manier nodigt Pleister uit tot praten met en begrip krijgen voor elkaar. Want hoe moeilijk sommige dingen ook zijn, een pleister helpt altijd. Harm is dol op eten en lust werkelijk alles. Het liefst hangt hij op de bank met iets zoets naast zich. Sommigen zeggen dat hij te dik wordt, maar daar trekt Harm zich niets van aan. Op een dag krijgt hij de rol van circusdirecteur op het schoolfeest. Harm is superblij, tot hij merkt dat hij niet meer in zijn mooie pak kan. Harm en zijn ouders zoeken hulp en beginnen met z'n drieën af te vallen.
PX9789044839401

Productspecificaties

Auteur
(7)
Ilona Lammertink  
Illustrator / tekenaar / fotograaf
(26)
Vermeltfoort, Els  
Reeks
(12)
Pleister  
Genre
(10)
Gezondheid jongeren  
Thema
(64)
Kinderen / tieners: fictie: algemene fictie,   Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: ziekte en specifieke fysieke gezondheidsproblemen  
Thema doelgroep
(70)
Leeftijdscategorie: vanaf ca. 5 jaar  
Trefwoorden
(73)
dieet,   gezonde voeding,   obesitas,   overgewicht  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
27/10/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
267mm, 257mm, 11mm
Pagina's
(8)
48
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product