Blauwtje en Geeltje

Leo Lionni

€ 18,50
€ 17,39 € 1,11 korting
Inclusief btw
een verhaal voor kinderen en andere mensen, Lionni, Leo, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 17 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 17 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,85.

Leo Lionni schreef en scheurde zeventig jaar geleden een klassiek kinderboek: blauwtje en geeltje. Na al die jaren is het nog steeds onverminderd populair bij ouders en kinderen, en komt het nu in een prachtige nieuwe uitgave. Het is eenvoudig en krachtig van uiterlijk, inhoudelijk leerzaam en warm.

Blauwtje en geeltje zijn vriendjes, ze spelen zo veel samen dat ze op een dag versmelten en samen groen worden. Dat begrijpt niet iedereen, niemand wil meer met ze spelen en zelfs hun eigen vader en moeder herkennen hun blauwtje en geeltje niet meer. Opeens zijn ze helemaal alleen.

Blauwtje en geeltje is een boek over kleuren, anders leren kijken naar nieuwe dingen, verdraagzaanheid, vriendschap en het feit dat je in een relatie allebei je eigen kleur inbrengt, waardoor je samen een nieuwe kleur maakt.

Een prachtig vormgegeven boek (alle figuren zijn gemaakt van gekleurd, gescheurd papier) met een universeel thema. Een aanrader voor alle ouders, verzorgers en grootouders met (klein)kinderen in de leeftijd van 4-8 jaar.

Leo Lionni werd in 1910 in Amsterdam geboren. In deze stad bracht hij veel vrije tijd door in musea, waar hij de werken van grote meesters natekende en -schilderde. toe al wist hij dat hij beroemd wilde worden als schilder. Zijn wereldwijde bekendheid

PX9789020216110

Productspecificaties

Auteur
(7)
Leo Lionni  
Medeauteurs
(23)
Leo Lionni  
Originele titel
(29)
Little blue and little yellow
Genre
(10)
Informatief  
Thema
(64)
Kinderen / tieners: persoonlijke en sociale onderwerpen: vooroordelen en intolerantie,   Mythes en sprookjes,   Prentenboeken: verhalenboeken: bedtijdverhalen en -dromen,   Prentenboeken: verhalenboeken: Verbeelding en spel  
Fonds
(28)
AnkhHermes, Uitgeverij  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
14/01/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
218mm, 217mm, 11mm
Pagina's
(8)
48
Druk
(30)
16
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product