Reisdagboek Oman

Anika Redhed

€ 14,95
Inclusief btw
Redhed, Anika, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 14 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 14 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,70.

Hoe vaak rij je in een tuktuk? Hoe vaak brand je je tong aan het pittige eten? Hoeveel geef je uit? Waar verheug je je het meest op? Hou alles bij in deze vakantie must have! Geen algemeen dagboek over reizen, maar specifiek over Thailand. De tijd in Thailand, een kaart, het telefoonnummer van de Nederlandse ambassade en allerlei cijfers over deze droombestemming. Schrijf je eigen boek / reisgids / travel roman / de ultieme herinnering. Of reserveer een paar pagina's voor recepten zodat je eigen reisroman tegelijkertijd je eigen kookboek wordt! Ruimte om te tekenen, plakken, kleuren en hand letteren: wat jij wil. Thailand zal nog vaak terugkeren in je dromen, hou alle herinneringen goed vast! Super leuk cadeau voor al je reisvrienden en familie in combinatie met een van de romans uit de serie 'Cappuccino in ...' of een van onze andere travel journals. Dit reisdagboek is superhandig door zijn ringband en formaat. Het bevat geen plastic en is made in Holland.
Anika Redhed is auteur van de reeks 'Cappuccino in...' en ontwerper van reisdagboeken. Als ze niet reist is ze erover aan het schrijven of geeft ze lezingen. Als psycholoog fileert ze graag de mensheid onder het motto: elk land is interessant, zowel de to
PX9789082984705

Productspecificaties

Auteur
(7)
Anika Redhed  
Medeauteurs
(23)
Anika Redhed  
Thema
(64)
Reizen en vakantie,   Schrijfwaren  
Thema locatie
(67)
Oost-Azië, Verre Oosten  
Fonds
(28)
M2C  
Uitgavedatum
(32)
25/01/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
128
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Niet voor uitleen
(63)
O
Nieuw product