Offer

Toni Coppers

€ 22,99
Inclusief btw
Vier meisjes verdwijnen in het woud. Het dorp zwijgt... tot ze gevonden worden, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 22 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 22 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,10.

Vier meisjes verdwijnen in het woud. Het dorp zwijgt. Dan worden ze gevondenâ?¦ Alex Berger, ex-flik en een wat bijzondere privédetective, is op retraite in de Italiaanse Alpen. Ver weg van zijn job waar hij zwaar over twijfelt, op zoek naar zichzelf en â?? om de lokale natuurvereniging blij te maken â?? ook op zoek naar een wolf. In de Ardennen, in het oude Woud van Anlier, vindt een boswachter het lichaam van een jonge vrouw. Ze ligt naakt op een boomstronk, misbruikt en gewurgd. De plaats delict roept lugubere herinneringen op aan een cold case. Het onderzoek concentreert zich rond Suxy, een dorpje van niks midden in het woud, zo goed als zonder internet en telefoon, afgesloten van de wereld. Het is een dorp van oudjes, maar ook van zonderlingen en mensen die je â??s nachts liever niet tegen het lijf loopt. Sara Cavani van Interpol roept de hulp in van haar goede vriend. Alex Berger laat zijn wolf achter om mee te jagen op een veel gevaarlijker roofdier dat zich schuilhoudt in de bossen rond Suxy. Hij duikt onder in het enorme woud en wordt er geconfronteerd met zijn eigen angsten en demonen. Maar Alex is niet alleenâ?¦ Ook de moordenaar zwerft er rond op zoek naar een volgende prooi. Toni Coppers staat bekend om zijn ingenieuze en spannende plots. Hij schrijft over mensen van vlees en bloed, die tot leven komen dankzij de uitgewerkte psychologische karaktertekeningen. Zijn taal is mooi en toegankelijk. Toniâ??s werk werd veelvuldig bekroond. De combinatie van spanning, schoonheid en menselijke diepgang maakt Coppers lezen zo verslavend.
Toni Coppers schrijft al jaren mooie thrillers. Hij werd in 2022 bekroond met de Hercule Poirot Life Time award én de Max Gouden Vleermuis Oeuvreprijs maar belangrijker zijn voor hem de vele publieksprijzen zoals de Hebban Thrillerprijs en verschillende
MAX Gouden Vleermuis 2022 Winner
PX9789463938396

Productspecificaties

Auteur
(7)
Toni Coppers  
Genre
(10)
Thrillers & spanning  
Thema
(64)
Thriller / spannende fictie  
Fonds
(28)
Borgerhoff & Lamberigts  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
29/12/2022
Uitgavejaar
(74)
2022  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
215mm, 141mm, 37mm
Pagina's
(8)
336
Druk
(30)
4
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product