Augustus

J.D. Barker

€ 22,99
€ 21,61 € 1,38 korting
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

De nieuwe titel van bestsellerauteur J.D. Barker

Als de achtjarige wees Jack bij het bezoeken van het graf van zijn ouders een meisje ontmoet, Stella, is hij direct weg van haar. Maar hun ontmoeting wordt plotseling beëindigd door een mysterieuze vrouw, die Stella dwingt in een witte SUV te stappen. Wekenlang blijft Jack naar de begraafplaats gaan, hopend een glimp van Stella op te vangen. Altijd tevergeefs. Tot hij exact een jaar later weer het graf van zijn ouders bezoekt en de witte SUV opnieuw opduikt.

Rechercheur Faustino Brier wordt gekweld door een reeks onopgeloste moorden. Al enkele jaren wordt er op 8 augustus een lijk gevonden: het lichaam volledig verbrand, maar de kleding intact. En geen enkel spoor van de dader. Briers enige aanknopingspunt is Jack Thatch â?? de arme weesjongen die vier jaar geleden zijn ouders verloor door een aanrijding met een witte SUV. Zijn vingerafdrukken stonden op de ID-kaart van het meest recente slachtoffer. Maar die jongen is nog een kind en kan onmogelijk iets met deze moordzaak te maken hebbenâ?¦ Toch?

In de pers

â??Barker ontpopt zich als een ware grootmeester van het genre.â?? Vrij Nederland

â??Een garantie voor nachtmerries.â?? Veronica Magazine

â??Aanbevolen voor iedereen die geen hartklachten heeft.â?? *** VN Detective & Thrillergids

J.D. Barker brak internationaal door met Horen, zien, zwijgen – het eerste deel in de bestseller­trilogie over rechercheur Sam Porter. Zijn stijl wordt vaak vergeleken met die van Stephen King. Thrillerlegende James Patters

PX9789022596401

Productspecificaties

Auteur
(7)
J.D. Barker  
Vertaler
(27)
William Oostendorp  
Genre
(10)
Thrillers & spanning  
Thema
(64)
Misdaad en mysteryfictie,   Psychologische thriller  
Trefwoorden
(73)
detective,   dreiging,   psychologisch,   seriemoordenaar,   weeskind  
Fonds
(28)
Boekerij  
Uitgavedatum
(32)
19/07/2022
Uitgavejaar
(74)
2022  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
230mm, 150mm, 1mm
Pagina's
(8)
672
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product