Krassen op aarde

Paul Thuis

€ 19,99
Inclusief btw
Thuis, Paul, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 19 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 19 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,95.

â??De militair smakt op de grond en het parachutedoek dwarrelt over zijn lichaam. De brandende heli komt vlak naast hem tot stilstand en zijn parachute vat vlamâ?. Laat dit aan niemand lezen. Militair commando Jules Hanson gaat op zoek naar de oorzaak van de helikoptercrash in Afghanistan, nadat hij 's avonds laat een urgent e-mailtje van zijn beste vriend John ontvangt. Jules komt, samen met zijn vriendin Carey, terecht in een wereld van corruptie, moord en belangenverstrengeling. Tegen het decor van een militaire missie en de bezuinigingen bij defensie spelen werkelijkheid en illusie van computergames door elkaar. Gevoel van gerechtigheid speelt op en voordat Jules het weet, zit hij tot aan zijn nek in een politiek en militair steekspel. In de jacht naar de waarheid, krijgt Jules hulp uit onverwachte hoek... Integriteit versus loyaliteit, een moreel dilemma in een militaire setting.
Paul Thuis werd geboren in Nijmegen en woonde tijdens zijn jeugd op Curaçao. Hij studeerde elektrotechniek en bedrijfskunde en is al jaren werkzaam als lid van een management team van een grote corporatie. In 2020 debuteert hij met Krassen op aarde.
Winn
PX9789493157910

Productspecificaties

Auteur
(7)
Paul Thuis  
Uitgavedatum
(32)
25/11/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
430
Druk
(30)
1
Nieuw product