Door het vuur

Sandra Brown

€ 12,50
Inclusief btw
Kerra en John worden gedwongen samen te werken om te overleven, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 12 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 12 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,60.

Wil je in één keer uitlezen.â?? Libelle

Kerra Bailey weet dat ze haar carrière een enorme boost kan geven door een interview met Franklin Trapper. Deze gedecoreerde ex-legermajoor werd vijfentwintig jaar geleden een held toen er door hem overlevenden waren bij een aanslag in een hotel in Dallas. Jarenlang heeft hij daardoor midden in de publieke belangstelling gestaan, maar ineens verdween hij uit het openbare leven. Nu zet Kerra alles op alles om hem te spreken; zelfs als dat betekent dat ze via zijn zoon, voormalig federaal agent John Trapper, met hem in contact moet komen.

John wil niks van zijn vader weten, maar toch weet Kerra hem zover te krijgen om met haar aan tafel te zitten. Hun interview loopt desastreus af: ze wordt zelf het doelwit van een aanslag. John vreest dat hij alleen door met Kerra samen te werken achter de identiteit van de daders van beide aanslagen kan komen.


Nederlandse lezers over Ontvoerd en Op het spel op Bol.com


â??Dit is geen gewoon boek. Het is een verplétterend boek. Vanaf regel één houdt het verhaal je in zijn greep.â??

â??En dan natuurlijk de heerlijk broeierige en sexy scènes die kenmerkend zijn voor Sandra Browns verhalen. En de woest aantrekkelijke, oer-mannelijke hoofdpersoonâ?¦ (#zucht) Ik denk dat het wel duidelijk is dat ik dit een geweldig boek vond! Een superspannend en supersexy verhaal met een sterk plot, wat wil een mens nog meer?â??

â??Vlot geschreven. Een combinatie van spanning met wat romantiek. Een boek dat je niet kan/wil wegleggen. Ik heb het dan ook in één ruk uitgelezen.â??

â??Het plot zit goed in elkaar. Het verhaal houdt de lezer geboeidâ?¦ Ik heb erg genoten van dit boek. Een aanrader!â??

Sandra Brown is geboren en getogen in Texas. Ze was model, actrice en tv-presentatrice voor ze in 1981 als schrijfster debuteerde. Inmiddels staat haar naam synoniem voor romantische spanning. In 2008 werd ze door de International

PX9789022591802

Productspecificaties

Auteur
(7)
Sandra Brown  
Vertaler
(27)
Anne Jongeling  
Originele titel
(29)
Seeing red
Thema
(64)
Misdaad en mystery: privédetective / amateurdetectives,   Psychologische thriller,   Romantische spanning  
Trefwoorden
(73)
amerika,   bestseller,   bestsellerauteur,   journalist,   leger,   militair,   nora roberts,   ontsnappen,   overleven,   pageturner,   politie|  
Fonds
(28)
Boekerij  
Uitgavedatum
(32)
05/01/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
416
Druk
(30)
2
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product