Chardonnay Sundays

Maya W.F.

€ 19,95
Inclusief btw
Vriendinnen voor het leven, W.F., Maya, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 19 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 19 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,95.

Een verhaal over vier vriendinnen, de beste vriendinnen. Vanaf hun kennismaking op de middelbare school tot aan hun huidige volwassen leven met partners en kinderen. Op het eerste gezicht lijkt het een onwaarschijnlijke combinatie van niet bij elkaar passende karakters maar toch werkt het en gaan ze voor elkaar door het vuur. In al die jaren komen ze op zondagmiddag bij elkaar onder het genot van een wit wijntje. Ze delen hun ervaringen, lief en leed, elke zondagmiddag opnieuw, zonder uitzondering of afmelding ooit. Maar die gezelligheid is uiteindelijk flinterdun en schijn bedriegt. Jaloezie, bedrog en frustratie blijken aan de orde van de dag. Toch blijven ze elke zondag weer, jarenlang, met hun glaasje koele Chardonnay gezamenlijk proosten op hun langdurige hechte vriendschap. Of toch niet? Door alle ervaringen en het onderlinge bedrog knapt er iets bij 1 van hen, met alle gruwelijke en bloederige gevolgen van dien. Maar wie breekt er uiteindelijk en blijkt in staat tot dit nietsontziende geweld?
Maya W.F. is geboren in 1971 in Noord-Holland (NL), als jongste van 2 dochters. Als klein meisje probeerde zij al te ontsnappen aan het dagelijkse drama om haar heen en vond zij een uitweg in de fantasiewereld van het geschreven woord.
De inspiratie voor
PX9789082855067

Productspecificaties

Auteur
(7)
Maya W.F.  
Trefwoorden
(73)
geheimen voor elkaar,   spanning,   vriendinnen voor het leven,   vriendschap  
Fonds
(28)
Lucky Canard  
Uitgavedatum
(32)
24/03/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
306
Druk
(30)
1
Nieuw product