Sluit alle deuren

Riley Sager

€ 12,99
€ 12,21 € 0,78 korting
Inclusief btw
Sager, Riley, Paperback
Aantal

Dit artikel is op dit moment niet door ons leverbaar.

Zoek eventueel een andere titel, isbn of auteur/artiest op in de zoekbalk hierboven.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 12 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 12 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,60.

Sluit alle deuren is de nieuwste thriller van Riley Sager, bekend van De laatste meisjes en Mijn laatste leugen. Spannend van begin tot eind; Stephen King, Karin Slaughter en Lisa Gardner zijn al fan.

In Sluit alle deuren begint Jules Larsen aan een nieuwe baan als housesitter in het exclusieve appartementencomplex Het Bartholomew in Manhattan, New York. Er zijn maar een paar regels: geen bezoek ontvangen, elke avond in het appartement doorbrengen en de andere bewoners niet storen.

Jules staat op straat, dus ze is maar wat blij met dit buitenkansje om haar oude leven achter zich te laten. Ze valt een beetje uit de toon tussen de superrijken, maar trekt op met een andere oppasser, Ingrid. Niets is wat het lijkt, vertelt Ingrid, die met de dag banger lijkt te worden. Jules doet haar angst af als onzin, maar dan verdwijnt Ingrid spoorloos en komt Jules erachter dat zij niet de eerste oppasser is die vermist raakt.

â??Strakke plot.â?? â?? The New York Times

Riley Sager woont in Princeton, New Jersey. Hij is de auteur van De laatste meisjes, Mijn laatste leugen en Sluit alle deuren. De laatste meisjes wordt momenteel verfilmd door Universal Pictures. Mijn laatste leu

PX9789026352751

Productspecificaties

Auteur
(7)
Riley Sager  
Vertaler
(27)
Roelof Posthuma  
Originele titel
(29)
Lock every door
Genre
(10)
Thrillers & spanning  
Thema
(64)
Misdaad en mysteryfictie,   Misdaad en mystery: hardboiled crime, fiction noir,   Misdaad en mystery: privédetective / amateurdetectives,   Psychologische thriller,   Thriller / spannende fictie,   Vertaalde fictie  
Thema locatie
(67)
New York City  
Fonds
(28)
Ambo|Anthos  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
25/08/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
200mm, 130mm, 35mm
Pagina's
(8)
408
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Ja
Nieuw product