Gespleten

Karin Slaughter

€ 13,99
€ 13,15 € 0,84 korting
Inclusief btw
Slaughter, Karin, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 13 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 13 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,65.

Dwarsligger 672 is Gespleten van Karin Slaughter, een bloedstollende thriller over een moeder met een verborgen verleden.

Andrea Cooper denkt haar moeder, Laura, door en door te kennen. Maar wanneer het restaurant waar ze samen lunchen onder vuur wordt genomen en een doodgewone middag in een bloedbad eindigt, ziet Andrea een heel andere kant van haar. De koelbloedigheid waarmee haar moeder de schutter overmeestert en doodt, vindt ze ronduit schokkend. Het blijkt dat Laura zich al dertig jaar schuilhoudt onder een andere naam en dat haar verleden één grote leugen is. Wat is er gebeurd en waarom wil iemand haar het zwijgen opleggen? En wat moet je doen als je eigen moeder een leugenaar blijkt te zijn â?? of erger dan dat?

Gespleten wordt door Netflix verfilmd als Pieces of Her. Het wordt een achtdelige serie met Toni Collette in de hoofdrol. De serie wordt geproduceerd door de makers van House of Cards en Homeland.

â??Slaughter is wederom in bloedvorm. Met Gespleten heeft ze opnieuw een zinderende pageturner geschreven.â?? â?? 4 sterren in De Telegraaf

â??Een intrigerend en bij vlagen hels verhaal vol beschadigde mensen.â?? â?? VN Detective & Thrillergids

â??Leesvoer voor gevorderden!â?? â?? Veronica Magazine

â??Karin Slaughter is adembenemend sterk in haar deconstructie van Laura, het übermoederdier in wie goed en kwaad een verbluffend spel spelen.â?? â?? Knack

Karin Slaughter is een van ’s werelds populairste en meest gewaardeerde schrijvers. Haar thrillers zijn in 120 landen uitgebracht en wereldwijd zijn er meer dan 35 miljoen exemplaren verkocht.
PX9789049808167

Productspecificaties

Auteur
(7)
Karin Slaughter  
Vertaler
(27)
Ineke Lenting  
Reeks
(12)
Dwarsligger  
Volgnummer
(24)
672
Originele titel
(29)
Pieces of her
Genre
(10)
Thrillers & spanning  
Thema
(64)
Thriller / spannende fictie  
Thema locatie
(67)
Verenigde Staten van Amerika, VS  
Thema doelgroep
(70)
Speciaal bedoeld voor vrouwen of meisjes  
Fonds
(28)
Dwarsligger  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
25/05/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
120mm, 82mm, 18mm
Druk
(30)
1
Nieuw product