Gerechtigheid

Stieg Larsson

€ 13,99
€ 13,15 € 0,84 korting
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 13 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 13 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,65.

Dwarsligger 677 is Gerechtigheid, de razend spannende ontknoping van de Millennium-trilogie van Stieg Larsson. Winnaar van de Glazen Sleutel, voor de beste Scandinavische misdaadroman.

Mikael Blomkvist is een charmante man en een kritische journalist, en uitgever van het tijdschrift Millennium. Lisbeth Salander is een jonge, gecompliceerde, uiterst intelligente vrouw met zwartgeverfd haar, piercings en tatoeages en ze is een hacker van wereldklasse. Lisbeth Salander heeft een levensbedreigende aanslag overleefd en wordt in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, evenals de man die verantwoordelijk is voor haar duistere verleden: Alexander Zalachenko. Salander wordt verdacht van moord en door de media is ze neergezet als een psychopaat en satanist. Alleen Blomkvist is nog steeds overtuigd van haar onschuld. Hij ontdekt de relatie tussen het verleden van Salander, vrouwenhandel en de Zweedse veiligheidsdienst en wil daarover publiceren. Maar wil Salander wel meewerken? Ze vertrouwt niemand. Uiteindelijk moet ze voor de rechtbank verschijnen. Zal het recht zegevieren?

â??Alleen de rechtszaak aan het slot van Gerechtigheid is de vijf sterren al dubbel en dwars waard. Prachtig hoe alles bij elkaar komt.â?? â?? 5 sterren in VN Detective & Thrillergids

De journalist Stieg Larsson was hoofdredacteur van het tijdschrift Expo. Hij gold als een van de kenners op het gebied van rechtsextremisme, en als zodanig werd hij vaak geraadpleegd. Larsson overleed in 2004, nog voordat Mannen die vrouwe

PX9789049808099

Productspecificaties

Auteur
(7)
Stieg Larsson  
Reeks
(12)
Millenium  
Volgnummer
(24)
3
Originele titel
(29)
Luftslottet som sprängdes
Genre
(10)
Thrillers & spanning  
Thema
(64)
Misdaad en mysteryfictie,   Misdaad en mystery: hardboiled crime, fiction noir,   Thriller / spannende fictie  
Thema locatie
(67)
Zweden  
Fonds
(28)
Dwarsligger  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
21/07/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
120mm, 83mm, 25mm
Druk
(30)
1
Nieuw product