De vrouw met het dodenmasker

Mads Peder Nordbo

€ 21,99
€ 20,67 € 1,32 korting
Inclusief btw
Nordbo, Mads Peder, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 20 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 20 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,00.

De vrouw met het dodenmasker van Mads Peder Nordbo â?? auteur van Meisje zonder huid en Koude angst â?? is bloedstollend spannend: een ijzingwekkende Arctische thriller!

Een moord. Een verdwijning. Er kan maar één dader zijn�

Een man wordt dood aangetroffen op de bodem van een put bij een oude Vikingruïne. Wanneer de politie sporen vindt die erop wijzen dat de man vermoord is door een vrouw die zes maanden eerder is overleden, breekt er paniek uit in de kleine Groenlandse gemeenschap. Is de moordenaar een levende dode? Een Qivittoq, een mythisch wezen dat uit is op wraak?

De politie richt zich op Tupaarnaq, die van de aardbodem verdwenen lijkt. Haar enige vriend, journalist Matthew Cave, voelt zich gedwongen haar te vinden voordat de politie haar vindt. Hij reist naar Denemarken om meer over haar verleden te weten te komen, en ontdekt dat Tupaarnaq niet de persoon is voor wie hij haar aanzag. Als hij terugkeert naar Groenland hoort hij dat er meer lijken zijn gevonden. Dan wordt hij wakker, besmeurd met bloed, en is hij zelf opeens een verdachteâ?¦

'Fans van Scandinavische thrillers kunnen deze auteur aan hun lijstje toevoegen.' â?? Kirkus Reviews

Mads Peder Nordbo (1970) is Deens en woonde een aantal jaar in Nuuk, de hoofdstad van Groenland. Daar werkte hij op de afdeling Communicatie van het stadhuis, waardoor hij goed op de hoogte is van de politieke en maatschappelijke situatie in Groenland.

PX9789026352256

Productspecificaties

Auteur
(7)
Mads Peder Nordbo  
Vertaler
(27)
Renske Wiltink  
Reeks
(12)
Matthew Cave  
Volgnummer
(24)
3
Originele titel
(29)
Kvinden med dødsmasken
Genre
(10)
Thrillers & spanning  
Thema
(64)
Misdaad en mystery: privédetective / amateurdetectives,   Thriller / spannende fictie  
Thema locatie
(67)
Groenland  
Fonds
(28)
Ambo|Anthos  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
15/09/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
215mm, 136mm, 32mm
Pagina's
(8)
384
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product