Infinitum

Sterre Carron

€ 21,95
€ 20,63 € 1,32 korting
Inclusief btw
Een Rani Diaz thriller, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 20 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 20 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,00.

Op een nacht vindt Tess Van Ost op het zitje van de schommel in de tuin een gevleugelde zandloper. Tess schrikt want zij weet wat dit betekentâ?¦ Er is iets vreemds aan de hand met Quinn, Tessâ?? oudste dochter. Het gedrag van het jonge meisje is de laatste tijd erg veranderd. Ze verwaarloost steeds meer haar schoolwerk en ziet er ongelukkig uit. Nog voor de mensen in haar omgeving goed en wel in de gaten hebben wat er aan het gebeuren is, verdwijnt Quinn spoorloos. Wanneer het team van Rani Diaz wordt ingeschakeld om de ware toedracht rond de mysterieuze verdwijning van Quinn te achterhalen, botsen de speurders op een muur van stilzwijgen. Het lijkt wel alsof iedereen in het gezin geheimen heeft. Wanneer Tessâ?? andere kinderen gevaar lopen, weet Rani dat ze door onzichtbare krachten wordt tegengewerkt. Zal ze de ware toedracht achterhalen of blijft ze als een spin vasthangen in het uitzichtloze web van geheimzinnigheden? In de Rani Diaz-reeks van Sterre Carron verschenen eerder de veelgelezen thrillers Mara, Tirtha, Matsya, Trifla, Indigo, Indra, Gotcha!, Carta, Puta, Preta, Pitta, Amla en Satya. Van deze boeken werden vele duizenden exemplaren verkocht. Sterre Carron behoort daarmee tot de meestgelezen thrillerschrijfsters uit ons taalgebied.
Sterre Carron is woonachtig in België waar zij tropische geneeskunde aan het Instituut voor Tropische Geneeskunde te Antwerpen studeerde. Zij werkte gedurende enkele jaren in Rwanda en Zaïre voor Artsen zonder Grenzen. De auteur heeft belangstelling voo
PX9789492934512

Productspecificaties

Auteur
(7)
Sterre Carron  
Medeauteurs
(23)
Sterre Carron  
Reeks
(12)
Rani Diaz  
Volgnummer
(24)
14
Genre
(10)
Thrillers & spanning  
Trefwoorden
(73)
recherche,   thriller,   rani diaz,   sterre carron  
Fonds
(28)
Witsand Uitgevers  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
30/03/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
210mm, 148mm, 24mm
Pagina's
(8)
336
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product