Codewoord: Innovatis

Martin Brouwers

€ 19,95
Inclusief btw
Een geheime organisatie bedreigt het hele Europese financiële stelsel. Kan een ramp voorkomen worden? Een Jim Callahan Thriller., Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 19 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 19 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,95.

Twee moorden en een ontvoering leiden tot een even ingewikkeld als eenvoudig complot, bedacht door een misdadige organisatie die geen enkel mededogen kent. Als rechercheur Jim Callahan te dicht bij de waarheid komt, wordt ook hij een doelwit! Vastberaden als hij is bijt hij zich vast in voor hem onbekende materie en worden zijn kwaliteiten als politierechercheur meer dan ooit op de proef gesteld. Het spoor van de mysterieuze organisatie leidt van Nederland naar Spanje om uiteindelijk in Frankrijk te eindigen. Een ramp van catastrofale omvang voor Europa dreigt en tot overmaat van ramp komt Callahan er uiteindelijk alleen voor te staan. In deze tweede Jim Callahan thriller gaat het om een zaak van enorme omvang waarbij landsgrenzen vervagen. Als jonge rechercheur kan Callahan gelukkig wel vertrouwen op een team van loyale assistenten die ook elk hun kwaliteiten hebben. Dit is zijn tweede zaak en zal meer van hem vergen dan hij ooit had kunnen denken. Een Jim Callahan thriller.
PX9789402150131

Productspecificaties

Auteur
(7)
Martin Brouwers  
Medeauteurs
(23)
Martin Brouwers  
Genre
(10)
Thrillers & spanning  
Fonds
(28)
Brave New Books  
Uitgavedatum
(32)
01/06/2020
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
180mm, 110mm, 19mm
Pagina's
(8)
204
Druk
(30)
3
Nieuw product