Onschuld

Toni Coppers

€ 22,99
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 22 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 22 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,10.

Wie betaalt de prijs voor de onschuld? Het is lente, maar bij commissaris Liese Meerhout kriebelt er iets anders. Ze gedraagt zich vreemd en haar collegaâ??s lijken niets in de gaten te hebben tot het te laat is, écht te laat is. Liese verbergt iets voor haar eigen team. Verdenkt ze een collega of wil ze juist iemand beschermen? Niemand die het weet en het is te laat om het te vragen. Wat volgt is een zoektocht die moeilijker blijkt dan ooit, want iemand lijkt commissaris Liese Meerhout en haar hoofdinspecteur Michel Masson uit elkaar te willen spelen. Het team wordt op de proef gesteld. Oude demonen duiken op. Paniek slaat toe. Overleven ze samen deze chaos of betaalt iemand de prijs voor de onschuld?
Toni Coppers is zonder twijfel Vlaanderens favoriete misdaadauteur. Zijn thrillers zijn veelvuldig bekroond met de Hercule Poirot-juryprijs en meerdere publieksprijzen, waaronder de Hebban Thrillerprijs. Zijn thrillers rond Liese Meerhout werden verfilmd
PX9789463939959

Productspecificaties

Auteur
(7)
Toni Coppers  
Fonds
(28)
Borgerhoff & Lamberigts  
Uitgavedatum
(32)
19/04/2023
Uitgavejaar
(74)
2023  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
336
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product