Heeft iemand Charlotte Salter gezien?

Nicci French

€ 22,99
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 22 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 22 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,10.

Heeft iemand Charlotte Salter gezien? is het nieuwste bloedstollend spannende boek van het iconische thrillerduo Nicci French.

Charlotte Salter is verdwenen. Op het grote feest voor de verjaardag van haar man, Alec, komt ze niet opdagen. Alec blijft onverstoorbaar, maar hun dochter Etty raakt er naarmate de avond vordert steeds sterker van overtuigd dat haar iets vreselijks is overkomen. De politie wordt ingeschakeld, maar er zijn geen aanknopingspunten. Dan wordt het lichaam van een dorpsgenoot gevonden. Houdt dit verband met de verdwijning?

Jaren later komen Etty en haar broers bijeen om het ouderlijk huis leeg te ruimen omdat Alec naar een verpleeghuis moet. Het hele gezin is getekend door de gebeurtenissen van al die jaren daarvoor.

Wanneer er weer iets aangrijpends in het dorp gebeurt, wordt rechercheur Maud Oâ??Connor op de zaak gezet. Aan haar de taak om een onwillige politiemacht mee te krijgen oud zeer op te rakelen. Want niemand heeft Charlotte Salter ooit nog gezienâ?¦

Over De gunst: 'De gunst is intelligent van opzet en voortreffelijk geschreven.' - NRC

Achter de naam Nicci French gaat het Britse echtpaar Nicci Gerrard en Sean French schuil. Dit duo is wereldberoemd om hun thrillers en korte verhalen. In 1997 debuteerden ze met Het geheugenspel. Al meer dan vijfentwintig jaar zijn ze niet weg te denken u
PX9789026357701

Productspecificaties

Auteur
(7)
Nicci French  
Vertaler
(27)
Ireen Niessen  
Fonds
(28)
Ambo|Anthos  
Uitgavedatum
(32)
04/04/2023
Uitgavejaar
(74)
2023  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
416
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product