Misleiding

Maria Adolfsson

€ 19,73
€ 5,00 € 14,73 korting
Inclusief btw
tweedekeus: licht beschadigd
Aantal
Bestel voor 15.30u en ontvang dit artikel op de volgende werkdag.

Bij de aankoop van dit product ontvang je 5 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 5 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,25.

Dit is een gewijzigd of beschadigd product, maar wel volledig functioneel. De wijzigingen of schade zijn puur oppervlakkig (cover, verpakking, ...).
Opgelet: Op deze artikels geldt GEEN recht van retour.

Doggerland van Maria Adolfsson is dé nieuwe Scandinavische thrillersensatie van dit jaar. Inspecteur Karen Hornby moet alles op alles zetten om de geheimen van het eiland Doggerland te ontrafelen. Het is de ochtend na Oistra, het oesterfestival op de Doggerlandeilanden. Inspecteur Karen Hornby wordt wakker met een verschrikkelijke kater – maar dat is nog de minste van haar problemen. Naast haar in bed ligt haar baas. Dan komt het bericht dat er een vrouw bruut is vermoord en wordt Karen op de zaak gezet. Het slachtoffer blijkt de ex van haar baas te zijn. De complicaties verergeren en Karen realiseert zich dat het onderzoek verstrikt raakt in persoonlijke verhoudingen en de geschiedenis van het eiland. ‘Adolfssons Doggerland: Misleiding is een geweldige start van een nieuwe serie.’ Österbottens Tidning ‘Een fantastisch geschreven thriller, bij vlagen hilarisch grappig en vol personages die je wilt blijven volgen.’ DAST Magazine
PXB9789024582402
1 Item

Productspecificaties

Auteur
(7)
Maria Adolfsson  
Genre
(10)
Thriller & Spanning  
Uitvoering
(3)
tweedekeus: licht beschadigd  
Uitgavedatum
(32)
18/04/2019
Volume
(2)
228mm, 150mm, 35mm
Pagina's
(8)
320
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product