De komst van de kracht

Nora Roberts

€ 20,00
€ 18,80 € 1,20 korting
Inclusief btw
De laatste strijd gaat beginnen, Roberts, Nora, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 4 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 18 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 18 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,90.

Het derde en laatste deel van de internationale bestsellerserie De bron

Nadat de ziekte die bekend staat als â??de Plaagâ?? de beschaving heeft vernietigd, is magie gemeengoed geworden. Fallon Swift heeft haar jonge jaren gespendeerd aan het bestuderen van deze magie. Ze zal niet rusten voordat ze degenen heeft bevrijd die eindeloos zijn opgejaagd en geteisterd door de regering of de fanatieke Strijders voor Zuiverheid.

Gesterkt door de band die ze deelt met haar medestrijder Duncan, is Fallon er al in geslaagd om velen in veiligheid te brengen. Nu moet ze hen helpen genezen en ervoor zorgen dat ze het licht en vertrouwen in zichzelf herontdekken. Ze heeft haar zinnen gezet op niets minder dan het bolwerk van de vijand, en moet proberen het mystieke schild dat hen ooit allemaal beschermde te herstellen. Maar hoewel Fallon vanaf haar geboorte al De Ene is geweest, is ze nog steeds in haar eentje â?? en als ze wordt geconfronteerd met een oude aartsvijand zal ze een heel leger nodig hebben.


De pers over Het begin en Vanuit het duister

â??Alle ingrediënten voor een goede thriller worden ingezet, met een grandioos resultaat.â?? The New York Times

â??Roberts weet precies hoe ze haar publiek moet betoveren. Het begin zit vol hartverscheurende verliezen, ijzingwekkende ontsnappingen en afgrijselijke gevechten. Pak een warme kop thee, kruip met dit boek op de bank en bid dat jij een van de overlevenden bent.â?? The Washington Post

â??Spannend, goed doordacht en bijzonder interessant. Vanuit het duister is een abso-lute must-read voor de fantasyfans.â?? -Playwatchread.nl

Nora Roberts is een van de meest gelezen auteurs ter wereld. Van haar ruim 225 titels werden al meer dan 500 miljoen exemplaren verkocht en een groot aantal kwam meteen op nummer 1 van de New York Times-bestsellerlijst terecht.

PX9789022581599

Productspecificaties

Auteur
(7)
Nora Roberts  
Vertaler
(27)
Sander Brink  
Reeks
(12)
De bron  
Volgnummer
(24)
3
Originele titel
(29)
The rise of magicks
Genre
(10)
Thriller & Spanning  
Thema
(64)
Dystopische en utopische fictie,   Romantiek: fantasy en paranormaal,   Thriller / spannende fictie  
Thema periode
(66)
C 2040 tot c 2049  
Thema locatie
(67)
New York City  
Trefwoorden
(73)
apocalyps,   liefde,   magie,   mensheid,   uitsterven  
Fonds
(28)
Boekerij  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
18/05/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
216mm, 140mm, 40mm
Pagina's
(8)
464
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product