De Cock en kermis in de hel

Baantjer

€ 10,99
€ 10,33 € 0,66 korting
Inclusief btw
Römer, Peter, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 10 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 10 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,50.

Baantjer's 'De Cock en de kermis in de hel' is deel 86 in de succesvolle serie over rechercheur De Cock van bureau Warmoesstraat.

Na jaren staan twee rivaliserende leden van een kermisfamilie weer allebei met hun attractie op een Amsterdamse kermis op het Westergasfabriekterrein. Tegen de afspraak in, en de oude familievete laait dan ook meteen op. De Cock raakt erbij betrokken als een dode wordt aangetroffen op het kermisterrein. Vermoord, met bij zijn lichaam een tarotkaart. Al snel blijkt een karretje van het reuzenrad onklaar te zijn gemaakt, met nét geen dodelijk gevolg. In het gesaboteerde karretje wordt een tarotkaart gevonden� De Cock duikt in het familieverleden en ontdekt dat achter de vrolijke façade van de kermis een tragedie schuilgaat die roept om wraak. Hij moet de moordenaar ontmaskerenvoor er meer slachtoffers vallen.

Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de â??De Cockâ??-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenarioâ??s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Zijn â??De Cockâ??jesâ?? worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen. A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn â??De Cockâ??-reeks, waarvan alle delen leverbaar zijn als boek en als e-book.

Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de ‘De Cock’-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Zijn ‘De Cock’jes’ worden gepre

PX9789026150159

Productspecificaties

Auteur
(7)
Baantjer  
Reeks
(12)
Baantjer  
Volgnummer
(24)
86
Genre
(10)
Thriller & Spanning  
Thema
(64)
Klassieke misdaad en mysteryfictie,   Misdaad en mystery: politieserie,   Thriller / spannende fictie  
Thema locatie
(67)
Amsterdam  
Fonds
(28)
De Fontein Romans & Spanning  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
08/01/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
200mm, 130mm, 16mm
Pagina's
(8)
144
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product