Ready Player Two

Ernest Cline

€ 21,99
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

Het langverwachte vervolg op de wereldwijde bestseller Ready Player One!

â??Het is moeilijk om de verwachtingen waar te maken na het ongelooflijke succes van Ready Player One, maar Ernest Cline doet het toch.â??
THE TIMES

Een paar dagen na het winnen van de door oasis-oprichter James Halliday georganiseerde wedstrijd doet Wade Watts een ontdekking die alles verandert: in de archieven van Halliday ligt een nieuwe technologie verborgen die de wereld zal veranderen en oasis duizend keer wonderbaarlijker â?? en verslavender â?? zal maken dan zelfs Wade ooit had durven dromen.

Daarmee begint een nieuwe zoektocht, met een nieuw raadsel; Hallidays allerlaatste easter egg. Maar een onmogelijk krachtige en gevaarlijke nieuwe rivaal ligt op de loer. Iemand die over miljoenen lijken zal gaan om te krijgen wat hij wil.

Dit keer staan niet alleen Wades eigen leven en de toekomst van oasis op het spel, maar ook het lot van de mensheid.


â??Een geweldige mix van spannende fantasie en dreigende werkelijkheid.â??
THE WALL STREET JOURNAL

â??Veel mensen denken dat Ernest Cline over de toekomst schrijft, maar hij schrijft eigenlijk over de complexe wereld waarin we nu leven. Of je nou zwart, wit, vrouw of man bent, dit verhaal gaat over jou!â??
TREVOR NOAH
Ernest Cline werkte in winkels en restaurants voor hij van zijn hobby’s (computertechnologie en popmuziek) zijn werk kon maken. Tegenwoordig is hij fulltime schrijver. Clines debuut Ready Player One is een wereldwijde bestseller en is verfilmd do
PX9789021426198

Productspecificaties

Auteur
(7)
Ernest Cline  
Vertaler
(27)
Jonas de Vries  
Originele titel
(29)
Ready Player Two
Genre
(10)
Science fiction  
Thema
(64)
Sciencefiction  
Fonds
(28)
Volt  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
30/09/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
216mm, 136mm, 33mm
Pagina's
(8)
368
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product