De Roep van de Wolf

Anthony Ryan

€ 29,99
€ 28,19 € 1,80 korting
Inclusief btw
Ryan, Anthony, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 28 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 28 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,40.

De Roep van de Wolf is het eerste deel in Anthony Ryans nieuwe trilogie In de Schaduw van de Wolf, een direct vervolg op In de Schaduw van de Raaf. Vaelin Al Sorna is een levende legende, door het hele Rijk kent men zijn naam. Het was zijn leiderschap dat koninkrijken omverwierp, zijn zwaard dat zware veldslagen beslechtte â?? en het was zijn offer dat het kwaad versloeg dat angstaanjagender was dan alles wat de wereld ooit gezien had. Hij heeft vele onderscheidingen binnengesleept, maar hij heeft alle eer terzijde geworpen in ruil voor een rustig leven in het hoge noorden van het Rijk. Er wordt echter gefluisterd aan de andere kant van de zee â?? er klinken geruchten over een leger met de naam de IJzeren Horde, geleid door een man die zichzelf als een god beschouwt. Vaelin heeft geen zin om in nog een oorlog te vechten, maar als hij hoort dat Sherin, de vrouw die hij lang geleden verloor, in handen is gevallen van de Horde, besluit hij zichzelf met deze krachtige, nieuwe dreiging te confronteren. En dus reist Vaelin af naar de rijken van Koopmans Koningen, een land geregeerd door eer en intrige. Terwijl de trommels van de oorlog over de koninkrijken donderden, ontdekt Vaelin daar een verschrikkelijke waarheid: dat er sommige gevechten zijn die zelfs hij niet kan overwinnen.

Anthony Ryan (1970) werd geboren in Schotland, maar bracht het grootste deel van zijn leven door in Londen. Na een korte tijd als ambtenaar te hebben gewerkt, besloot hij schrijver te worden, en met ongekend succes: De Schaduw van de Raaf, sel

PX9789024586707

Productspecificaties

Auteur
(7)
Anthony Ryan  
Medeauteurs
(23)
Anthony Ryan  
Reeks
(12)
In de schaduw van de wolf  
Volgnummer
(24)
1
Originele titel
(29)
The wolf's call
Genre
(10)
SF / Fantasy  
Thema
(64)
Epische / heroïsche fantasy,   Fantasy  
Fonds
(28)
Luitingh Sijthoff Fantasy  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
20/01/2020
Uitgavejaar
(74)
2020  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
228mm, 150mm, 37mm
Pagina's
(8)
544
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product