Sla je slag

Meghan Quinn

€ 17,50
Inclusief btw
Brentwood 3, Quinn, Meghan, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 17 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 17 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,85.

Deel 3 van de Brentwood-serie: vol humor, knappe honkbalspelers, bijdehante dames, liefdesverdriet én sexy romantiek. Alle delen los van elkaar te lezen.

Dottie Domico had in haar studententijd een flinke crush op de knappe en populaire baseballspeler Jason Orson. Ze was alleen altijd te verlegen om hem aan te spreken. Inmiddels is Dottie afgestudeerd en heeft ze een succesvolle carrière. Door een miscommunicatie met haar assistent wordt Dottie per ongeluk ingeschreven voor een online veiling voor het goede doel. Wat er te winnen valt? Een date met Jason Orson.
Jason Orson snapt er niets van als hij hoort dat ene Dottie Domico ontzettend veel geld heeft gedoneerd voor een date met hem, maar die date vervolgens afzegt. Er moet wel sprake zijn van een misverstand. Hij gaat langs op Dotties werk in de hoop erachter te komen waarom ze hem probeert te ontlopen. Kan hij de gesloten Dottie zover krijgen zich een keer van haar kwetsbare kant te laten zien?

De Brentwood-serie van Meghan Quinn is ontzettend verslavend en grappig. Andere delen zijn Op slag verliefd en Van slag. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.
Meghan Quinn is bestsellerauteur, echtgenote, adoptiemoeder en gek op pindakaas. Ze is auteur van eigentijdse feelgoodromans en weet als geen ander humor, liefde en spanning in haar boeken samen te brengen.
PX9789021422084

Productspecificaties

Auteur
(7)
Meghan Quinn  
Vertaler
(27)
Jeannet Dekker  
Reeks
(12)
Brentwood  
Volgnummer
(24)
3
Originele titel
(29)
The line up
Genre
(10)
Romantiek  
Thema
(64)
Hedendaagse romantiek  
Fonds
(28)
Volt  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
03/06/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
215mm, 136mm, 32mm
Pagina's
(8)
400
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product