Wallbanger

Alice Clayton

€ 17,50
Inclusief btw
Haar nieuwe buurman is wel erg luidruchtig. En onweerstaanbaar…, Clayton, Alice, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 17 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 17 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,85.

Dé steamy internationale bestseller vol humor. Bevat onder andere: gestoorde katten, vers courgettebrood en een woest aantrekkelijke buurman.

Caroline is net verhuisd naar een supermooi appartement in San Francisco, waar ze woont met haar kat en een blinkend nieuwe keukenmachine. Ze is helemaal in haar nopjes, tot ze erachter komt dat de muren wel erg dun zijn en ze daarom alle spannende escapades van haar buurman kan horen. Ze hoort hem meerdere malen, en met een aantal verschillende luidruchtige dames.
Op een avond kan Caroline het niet meer aan: ze stormt haar huis uit en begint op zijn voordeur te bonken om te eisen dat hij ophoudt met die herrie. Wanneer de buurman opendoet, komt het tot een onvergetelijke confrontatie. De spanning tussen Caroline en haar buurman is om te snijden, maar je weet wat ze zeggen: beter een sexy buur dan een verre vriend. Reviews: â??Puur escapismeâ?¦ met grappige personages, gevatte dialogen en meerdere sexy scènes.â?? - BOOKLIST
'Vanaf het begin dat Caroline en Simon elkaar tegenkomen hangt er tussen die twee een mooie en fijne chemie. De opbouw van hun relatie komt heel mooi naar voren en ik vond het maar moeilijk om dit boek weg te leggen. Ik heb echt genoten van die twee samen.' - @Marleen_favoritez
Alice Clayton houdt van tuinieren (maar niet van onkruid wieden), bakken (maar niet van opruimen), en heeft eindelijk haar vriend ervan overtuigd dat ze moeten trouwen. Ze heeft een geweldige hond genaamd Matilda.
PX9789021425900

Productspecificaties

Auteur
(7)
Alice Clayton  
Vertaler
(27)
Jet van den Toorn  
Reeks
(12)
Cocktail  
Volgnummer
(24)
1
Originele titel
(29)
Wallbanger
Genre
(10)
Romantiek  
Thema
(64)
Hedendaagse romantiek  
Fonds
(28)
Volt  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
01/04/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
215mm, 136mm, 31mm
Pagina's
(8)
384
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product