TRIMARAN

Baars, Joost

€ 15,00
€ 14,10 € 0,90 korting
Inclusief btw
poëziemagazine voor Duitsland, Vlaanderen en Nederland = Lyrikmagazin für Deutschland, Flandern und die Niederlande, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 14 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 14 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 0,70.

Na het succes van het Gastlandschap van Vlaanderen en Nederland op de Frankfurter Buchmesse van 2016, waar, onder het motto â??Dies ist, was wir teilenâ??, een echte uitwisseling plaatsgreep tussen Duitsland, Vlaanderen en Nederland wilden de Kunststiftung Nordrhein Westfalen, het Nederlands Letterenfonds en het Vlaams Fonds voor de Letteren manieren vinden om die samenwerking duurzaam te bestendigen. Uitwisselingsprojecten met dichters staan sinds jaar en dag garant voor interessante, boeiende en leerrijke resultaten. Alleen vinden die maar occasioneel plaats, vaak bij speciale gelegenheden. Uit die twee vaststellingen werd de idee geboren een tweejaarlijks uitwisselingsproject uit de grond te stampen tussen dichters uit Duitsland, Nederland en Vlaanderen dat gedocumenteerd wordt in een magazine dat ook plaats inruimt om de poëziescenes uit de verschillende landen beter te leren kennen. Het uitwisselingsproject en het magazine kregen de naam Trimaran, het resultaat van een geïntegreerde samenwerking tussen dichters, vertalers, uitgevers en instituten uit Duitsland, Nederland en Vlaanderen. In nummer 1 bijten de dichter-duoâ??s ESTHER KINSKY en ANÃ?LIE DAVID en ERIK SPINOY en ULRICH KOCH de spits af.
PX9789056552480

Productspecificaties

Auteur
(7)
Baars, Joost  
Reeks
(12)
Trimaran  
Uitgavedatum
(32)
18/07/2019
Uitgavejaar
(74)
2019  
Taal
(39)
Nederlands  
Pagina's
(8)
140
Druk
(30)
1
Nieuw product