De winnaars

Fredrik Backman

€ 24,50
Inclusief btw
Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 24 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 24 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,20.

Deel 3 in de Björnstad-trilogie

De instant New York Times-bestseller van de auteur van Een man die Ove heet


Er zijn twee jaar verstreken sinds de gebeurtenissen waar niemand aan wil denken. Iedereen heeft geprobeerd zijn leven weer op te pakken, maar er is iets aan dit deel van het bos dat dat nooit echt toelaat.

We zijn een stad met verdriet in ons hart en geweld in de lucht. We houden van verhalen met een happy end, maar diep vanbinnen wisten we waarschijnlijk altijd al dat dit er niet een was.

Het begint deze keer met een storm en eindigt in vuur. Iemand die lang weg is geweest komt naar huis. Iemand droomt van de NHL en iemand droomt van wraak. Iemand haat, iemand vecht, iemand pakt een pistool en loopt naar de ijsbaan. Waaruit bestaat een familie? En een hockeyteam? Of een gemeenschap? Ze bestaan allemaal uit de optelsom van onze keuzes. En om hen te beschermen zijn we bereid alles op te offeren. Alles.

De winnaars is het laatste, langverwachte deel in de Björnstad-trilogie van bestsellerauteur Fredrik Backman. Voor fans van Jojo Moyes en Friday Night Lights.

â??Een meeslepende en ontroerende roman.â?? â?? The New York Times
Fredrik Backman is een Zweedse bestsellerauteur. Zijn debuutroman, Een man die Ove heet, werd een wereldwijde verkoophit. De Zweedse verfilming werd voor twee Oscars genomineerd, en eind dit jaar verschijnt er een Amerikaanse remake met Tom
PX9789021423548

Productspecificaties

Auteur
(7)
Fredrik Backman  
Vertaler
(27)
Edith Sybesma  
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Thema
(64)
Verhalend thema: coming of age,   Vertaalde fictie  
Fonds
(28)
Volt  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
06/12/2022
Uitgavejaar
(74)
2022  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
215mm, 137mm, 43mm
Pagina's
(8)
704
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product