De wens

Nicholas Sparks

€ 20,99
Inclusief btw
Tasio Ferrand, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 20 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 20 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,00.

Een prachtig kerstboek, om te geven of juist om zelf te lezen, van de auteur van The Notebook en Message in a Bottle

Voor Maggie Dawes was 1996 het jaar waarin alles veranderde. Op zestienjarige leeftijd werd ze weggestuurd om bij een tante te gaan wonen die ze nauwelijks kende, op een afgelegen eiland in North Carolina. Ze voelde zich hier eenzaam en ellendig, totdat haar tante haar voorstelde aan Bryce Trickett, een van de weinige andere tieners op het eiland. Bryce was behalve knap ook een leuke, oprechte jongen. Hij liet haar zien dat er genoeg was om van te houden in het winderige stranddorpje, zelfs buiten het hoogseizoen. En hij leerde haar fotograferen, een passie die ze de rest van haar leven zou behouden.

Drieëntwintig jaar later is Maggie een gerenommeerde reisfotograaf en woont ze in New York City. Ze verdeelt haar tijd tussen het runnen van een succesvolle galerie en het fotograferen van afgelegen en iconische plekken over de hele wereld. Maar dit jaar is ze onverwacht thuis tijdens de feestdagen, worstelend met een ontnuchterende medische diagnose. Ze wordt gaandeweg afhankelijker van haar jonge assistent en begint steeds meer op hem te leunen. Terwijl ze samen de laatste dagen van het jaar aftellen, vertelt Maggie hem over een kerst tientallen jaren terug â?? en over de liefde die haar leven voorgoed veranderde.


In de pers

â??Nicholas Sparks levert een perfect verhaal dat van A tot Z boeit.â?? NBD Biblion

â??Zet je tissuebox maar klaar, want er komen gegarandeerd tranen!â?? ***** Chicklit.nl

â??Wat het meest beklijft zijn de diepmenselijke empathie van de auteur en de vele levensinzichten die hij zijn personages meegeeft.â?? Noordhollands Dagblad

Nicholas Sparks is de auteur van talloze bestsellers, waaronder The Notebook, Message in a Bottle, Safe Haven en Zie mij. Zijn boeken zijn in meer dan vijftig talen vertaald en vele van Sparks’ romans werd

PX9789022597576

Productspecificaties

Auteur
(7)
Nicholas Sparks  
Vertaler
(27)
Tasio Ferrand  
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Thema
(64)
Hedendaagse romantiek,   Moderne en hedendaagse fictie  
Thema locatie
(67)
New York City|||themalocatie|North Carolina  
Trefwoorden
(73)
liefde,   romantiek,   verleden,   ziekte  
Fonds
(28)
Boekerij  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
28/10/2022
Uitgavejaar
(74)
2022  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
215mm, 140mm, 1mm
Pagina's
(8)
400
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product