Sterftij

S.K. Tremayne

€ 22,50
€ 21,15 € 1,35 korting
Inclusief btw
Tremayne, S.K., Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

Op een prachtig, afgelegen eiland ligt het luxe hotel The Stanhope. Vanavond vindt de door Hannah georganiseerde feestelijke heropening plaats. Het hotel is volgeboekt en vol trots verwelkomt ze de eerste gasten.
De drank vloeit rijkelijk, maar het feest loopt al snel uit de hand. Dronken feestvierders nemen een nachtelijke duik, maar zijn zich niet bewust van de verraderlijke stroming: het Sterftij. Een paar gasten verdwijnen spoorloos in de golven.
Hannah geeft zichzelf de schuld, want zij had de gasten moeten waarschuwen. Maar dan beginnen er geruchten over die vreselijke avond de ronde te doen. Niemand weet wat er werkelijk is gebeurd â?? of toch wel? Hannah, die noodgedwongen met enkele collegaâ??s de winter moet doorbrengen in het hotel, ontdekt de waarheid en is niet meer veilig op het eiland.

S.K. Tremayne woont en werkt in Londen. Van zijn eerste boek, IJstweeling, werden alleen al in Nederland en Vlaanderen meer dan 90.000 exemplaren verkocht. Ook Vuurkind (2016), Vlak voordat ik stierf (2018) en De Assistent (2020) werden wereldwijde bestsellers.

â??Dit huiveringwekkende verhaal (...) vol duistere dreiging, beschrijft indringend de strijd van een jonge vrouw met haar vreselijke angsten.â??
daily mail

Over IJstweeling:

â??Vanaf het begin neemt Tremayne je mee in een beangstigende, claustrofobisch kleine wereld. IJstweeling is geen horrorverhaal, wel een sinistere psychologische roman.â??
de morgen


â??Een hype zou volkomen terecht zijn.â??
de standaard

â??Eigenaardig en aangrijpend... Complex en dramatisch... De voor- en tegenspoed van het eilandleven wordt goed weergegeven en de gotische atmosfeer is behoorlijk akelig.â??
sunday herald

PX9789044651027

Productspecificaties

Auteur
(7)
S.K. Tremayne  
Vertaler
(27)
Koos Mebius  
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Thema
(64)
Fictie: algemeen en literair,   Moderne en hedendaagse fictie,   Thriller / spannende fictie  
Fonds
(28)
Prometheus  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
03/08/2022
Uitgavejaar
(74)
2022  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
230mm, 151mm, 33mm
Pagina's
(8)
400
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product