Hoop voor het landhuis

Anne Jacobs

€ 22,99
Inclusief btw
Jacobs, Anne, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 22 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 22 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,10.

In Hoop voor het landhuis, het derde deel in de Landhuis-serie van bestsellerauteur Anne Jacobs, lijkt na een aantal roerige jaren, in 1995 de rust langzaam terug te keren. Franziska en Walter zijn eindelijk getrouwd en verhuizen naar een kleiner huis op hun landgoed Dranitz. Ondertussen probeert hun kleindochter Jenny in het oude pand een nieuwe toekomst op te bouwen. Maar dat gaat niet zonder slag of stoot, want Jennyâ??s pas geopende restaurant komt maar traag op gang. Tot overmaat van ramp brengen de bouwwerkzaamheden in de kelder een vondst aan het licht die het verleden plotseling weer springlevend maakt.

Abrupt komt er een einde aan Franziskaâ??s innerlijke rust. Herinneringen die ze had weggestopt, dringen zich weer aan haar op. Heeft haar geliefde zus iets met deze geheimen te maken? En zal het verleden haar ooit kunnen loslaten?

Hoop voor het landhuis is de adembenemende afsluiter van deze meeslepende trilogie over een verborgen verleden.

'Vol romantiek, intriges en geheimen en goed voor heel wat uurtjes pure ontspanning.' â?? Nederlands Dagblad

Anne Jacobs is een van de meest succesvolle romantische auteurs van dit moment. Haar historische feelgoodserie Het weesmeisje ging in Duitsland al meer dan een miljoen keer over de toonbank. Ook in Nederland en België zijn haar boeken regelrechte bestsel
PX9789401617277

Productspecificaties

Auteur
(7)
Anne Jacobs  
Vertaler
(27)
Sylvia Wevers  
Reeks
(12)
Het landhuis  
Volgnummer
(24)
3
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Thema
(64)
Fictie: algemeen en literair,   Historische fictie,   Moderne en hedendaagse fictie,   Romantiek: heilzaam,   Verhalend thema: liefde en relaties,   Vertaalde fictie  
Thema locatie
(67)
Duitsland  
Fonds
(28)
Xander Uitgevers B.V.  
Uitgavedatum
(32)
07/06/2022
Uitgavejaar
(74)
2022  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
215mm, 142mm, 33mm
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product