Storm rond het landhuis

Anne Jacobs

€ 21,99
Inclusief btw
Jacobs, Anne, Paperback
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 21 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 21 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,05.

In Storm rond het landhuis van bestsellerauteur Anne Jacobs is Franziska na het vallen van de Berlijnse muur teruggekeerd naar haar geliefde landgoed Dranitz. Nu ze herenigd is met haar grote liefde Walter, is het eindelijk tijd om in het huwelijksbootje te stappen. Het stel staat te popelen om hun families te verenigen, maar er zweeft een donkere wolk boven hun plannen: hun verleden dreigt hen nog steeds in te halen.

De toekomst lijkt ineens niet zo duidelijk als Franziska voor ogen had en oude herinneringen blijven haar teisteren. Om de sluimerende storm tot bedaren te brengen en aan haar ideale leven met Walter te kunnen beginnen, is een flink staaltje moed, vastberadenheid en een diep geloof in de liefde nodigâ?¦ Zal het Franziska lukken het tij te keren?

Storm rond het landhuis, het vervolg op het succesvolle boek Het landhuis, is een levendige en meeslepende roman over de moed die het vergt om je dromen te volgen. Voor de lezers van Lucinda Riley en Corina Bomann.

'Vol romantiek, intriges en geheimen en goed voor heel wat uurtjes pure ontspanning.' â?? Nederlands Dagblad

Anne Jacobs is een van de meest succesvolle romantische auteurs van dit moment. Haar historische feelgoodserie Het weesmeisje ging in Duitsland al meer dan een miljoen keer over de toonbank. Ook in Nederland en België zijn haar boeken regelrechte bestsel
PX9789401615204

Productspecificaties

Auteur
(7)
Anne Jacobs  
Vertaler
(27)
Sylvia Wevers  
Reeks
(12)
Het landhuis  
Volgnummer
(24)
2
Originele titel
(29)
Stürmische Zeiten
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Thema
(64)
Historische fictie,   Moderne en hedendaagse fictie,   Romantiek: heilzaam,   Verhalend thema: liefde en relaties,   Vertaalde fictie  
Thema periode
(66)
Ca. 1990 tot ca. 1999  
Thema locatie
(67)
Duitsland  
Fonds
(28)
Xander Uitgevers B.V.  
Uitvoering
(3)
Paperback  
Uitgavedatum
(32)
10/08/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
216mm, 142mm, 32mm
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product