Het spiegelwoordenboek

Tara June Winch

€ 25,99
€ 24,43 € 1,56 korting
Inclusief btw
Winch, Tara June, Hardcover
Aantal
Wordt verstuurd binnen: Ca. 3 werkdagen
Meer info

Bij de aankoop van dit product ontvang je 24 proxispunten. Je winkelwagen bevat dan 24 proxispunten die je kan omzetten in een waardebon van € 1,20.

In de culturele roman â??Het spiegelwoordenboekâ?? keert Tara June Winch terug naar haar eigen Wiradjuri-roots en laat ze de verwevenheid van taal, traditie en identiteit zien. Auguste, een jonge vrouw van Aboriginal-afkomst, besluit naar Australië te reizen voor de begrafenis van haar opa. Hier gaat ze de strijd aan met machtige partijen die haar dorp en daarmee de taal en cultuur van haar mensen dreigen te vernietigen. Auguste ontdekt dat haar grootvader een boek over de cultuur van hun volk aan het schrijven was â?? en dat dit misschien wel de sleutel is tot het behoud van alles wat haar lief is.

â??Een baanbrekende roman voor zwart en wit Australië.â?? â?? Richard Flanagan, Man Booker Prize-winnend auteur van â??De smalle weg naar het verre noordenâ??

â??Een zeer origineel fictiewerk van een van onze meest opwindende hedendaagse schrijvers.â?? â?? Juryrapport NSW Premierâ??s Literary Awards

â??Een buitengewoon verhaal vol wreedheid, ontwrichting, liefde en veerkracht, dat glanst en schittert door Winchâ?? rijke proza.â?? â?? Juryrapport Prime Ministerâ??s Literary Awards

Tara June Winch is een Australisch auteur. Ze won diverse literaire prijzen en nam deel aan het prestigieuze Rolex literaire coachingstraject, waar ze begeleid werd door Nobelprijswinnaar Wole Soyinka. Winch woont met haar gezin in Frankrijk.

PX9789023960560

Productspecificaties

Auteur
(7)
Tara June Winch  
Originele titel
(29)
The yield
Genre
(10)
Literatuur & romans  
Thema
(64)
Verhalend thema: dood, rouw, verlies,   Verhalend thema: milieukwesties,   Vertaalde fictie  
Thema locatie
(67)
Australië  
Fonds
(28)
Mozaiek  
Uitvoering
(3)
Hardcover  
Uitgavedatum
(32)
31/08/2021
Uitgavejaar
(74)
2021  
Taal
(39)
Nederlands  
Volume
(2)
223mm, 147mm, 37mm
Pagina's
(8)
368
Druk
(30)
1
Herdruk
(62)
Nee
Nieuw product